Συναντήσεις Μελών | Εορταστικό δείπνο στο Delta Restaurant - Εικόνα

Τα Χριστούγεννα αποτελούν πάντα αφορμή για να συναντηθούμε και πάλι μαζί, και να μοιραστούμε ξεχωριστές στιγμές γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, δίνουμε ραντεβού στο βραβευμένο εστιατόριο Delta, σε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα ανάμεσα σε έργα τέχνης, στο γλυπτό μπρούτζινο μπαρ, στα αιωρούμενα από την οροφή δέντρα και με θέα τον Φαληρικό όρμο.

Αυτή τη χρονιά το μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί η ομάδα του Δειπνοσοφιστήριου και ο chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, συνδυάζεται με οινικές επιλογές που στήνουν το ιδανικό σκηνικό για μία αξέχαστη βραδιά. Η παρουσίαση του welcome drink θα πραγματοποιηθεί από τον Bar Director, Άρη Χατζηαντωνίου και του wine pairing από τον Wine Director, Άρη Σκλαβενίτη.

Το Menu & Wine pairing της βραδιάς:

Welcome Drink

1ο πιάτο:

  • Μπαρμπούνι ceviche σε τραγανό φύλλο Nori με νεράντζι, μέλι Κυθήρων, βανίλια και αβοκάντο
  • Συνοδεύεται με: Amalia Brut, Μοσχοφίλερο, Κτήμα Τσέλεπου, Μαντινεία

2ο πιάτο:

  • Φρέσκο τορτελίνι cacio e pepe με άγρια μανιτάρια, φρέσκια τρούφα και παλαιωμένη παρμεζάνα
  • Συνοδεύεται με: Σαντορίνη, Ασύρτικο, Κτήμα Σιγάλα

3ο πιάτο:

  • Φιλέτο μόσχου ελληνικής εκτροφής, σερβίρεται με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας, ταχίνι, ψητά σπαράγγια, καραμελωμένα εσαλοτ και σάλτσα βινσάντο
  • Συνοδεύεται με: Ξινόμαυρο Reserve Παλαιά Κλήματα, Κτήμα Άλφα, Αμύνταιο

Επιδόρπιο:

  • Semifreddo φιστίκι με άγρια μύρτιλα σε τραγανό μπισκότο
  • Συνοδεύεται με: Μοσχάτο Ρίου Πατρών, Οινοποιείο Παρπαρούση

 

Εάν είστε vegetarian ή vegan, παρακαλούμε ενημερώστε μας στη φόρμα ηλεκτρονικής προεγγραφής. Οι chef, σεβόμενοι τις διατροφικές σας επιλογές, θα προσαρμόσουν κατάλληλα το μενού.

 

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου  | 19.00

DELTA RESTAURANT

 

Παρακαλούμε διαβάστε παρακάτω τις πληροφορίες για την έγκυρη κράτησή σας:

Κράτηση με ηλεκτρονική προεγγραφήΚόστος συμμετοχής: 120€ /άτομο

Έως 56 άτομα με σειρά προτεραιότητας - για Μέλη και τον καλεσμένο τους

Οι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών Δεκεμβρίου ξεκινούν την 1/12 στις 12.00

 

Απαραίτητη η κράτηση θέσης και η προεξόφληση του ποσού έως και την Τετάρτη 13/12. Κατόπιν λήψης του επιβεβαιωτικού email εγγραφής από την Eventora, θα ακολουθήσει επικοινωνία από το εστιατόριο σχετικά με την προεξόφληση του συνολικού ποσού* και το seating**Στην περίπτωση μη εξόφλησης του ποσού, η κράτηση θα θεωρείται μη έγκυρη και θα ειδοποιηθεί η λίστα αναμονής για την κάλυψη τυχόν διαθέσιμων θέσεων.

*Το ποσό επιστρέφεται σε περίπτωση ακύρωσης έως και 48 ωρών πριν την εκδήλωση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, δεν πραγματοποιείται επιστροφή.

**Το seating θα γίνει σε 10 τραπέζια των 4 ατόμων και 2 τραπέζια των 8 ατόμων.

Κώδικας ένδυσης:

Προτείνεται Smart, smart casual ή επίσημο ένδυμα

Short Bios:

Άρης Χατζηαντωνίου

Ενεργός στο χώρο της εστίασης από το 1998, έχοντας κάνει παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις σε περισσότερες από 30 χώρες. Tα τελευταία χρόνια είναι  Bar manager του Δειπνοσοφιστήριον, Global Αmbassador Bartender για το Metaxa, και υπεύθυνος εκπαίδευσης bartending στο HotelBrain Academy, κριτής διαγωνισμών bartending και δημιουργός των MoMix cocktails.

Άρης Σκλαβενίτης

Ο Άρης Σκλαβενίτης έχει πτυχίο στην Οινολογία, είναι πιστοποιημένος Advanced Sommelier από Court of Master Sommeliers, έχει το Diploma της Παγκόσμιας Ένωσης Οινοχόων, το Wine & Sommelier Expert Course της Genius in Gastronomy. Είναι ιδιοκτήτης και Head Sommelier στο Oinoscent Wine Food Cellar, ιδρυτής του scanforfacts.io και του prephylloxera.com, γράφει άρθρα σε δημοφιλή περιοδικά του ομίλου Καθημερινή και είναι Wine Director στο Δειπνοσοφιστήριον. Έχει διακριθεί ως ο καλύτερος Έλληνας Οινοχόος για το 2016, 2019 & 2023, κερδίζοντας τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Οινοχόων το 2026.

Δείτε ακόμα