Σχολικές Δραστηριότητες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το ΚΠΙΣΝ καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες να λάβουν μέρος σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Σχολικά τμήματα μπορούν να κάνουν κράτηση σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες σύντομης διάρκειας, οι οποίες μπορούν να συνοδεύσουν δημιουργικά τον σχολικό σας περίπατο.  

Μάθετε περισσότερα

Σχολικοί Περίπατοι στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δίνει τη δυνατότητα σε σχολικές ομάδες να πραγματοποιήσουν τον σχολικό τους περίπατο σε εξωτερικούς χώρους του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Μάθετε περισσότερα

Νέα

Μάθετε περισσότερα για τις νέες πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις συνεργασίες των Σχολείων στο ΚΠΙΣΝ.

Μάθετε περισσότερα

Εξερεύνηση στο ΚΠΙΣΝ

Το πρόγραμμα αυτοκαθοδηγούμενης περιήγησης «Εξερεύνηση στο ΚΠΙΣΝ» καλεί τις μαθητικές ομάδες να περιπλανηθούν σε εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και στον Φάρο. Οδηγός τους οι σχολικές μας τσάντες, οι οποίες περιλαμβάνουν δανειστικό υλικό με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον περίπατο και τις δραστηριότητες της τάξης. Η εξερεύνηση ξεκινά! 

Μάθετε περισσότερα

SNFCC Class

Tο ΚΠΙΣΝ, επιδιώκοντας την ενεργή συμμετοχή του στη σχολική ζωή, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να είναι δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Έτσι, δημιουργήθηκε το SNFCC Class, μία εκπαιδευτική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να επιλέγουν ολοκληρωμένα σχολικά προγράμματα σε ψηφιακή μορφή, υλοποιώντας τα μέσω τηλεκπαίδευσης, με διαμοιρασμό οθόνης (share screen), είτε μέσα στην τάξη με τη χρήση προτζέκτορα.

Μάθετε περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις για τις Σχολικές Επισκέψεις στο ΚΠΙΣΝ.
 

Μάθετε περισσότερα