Σχολικοί Περίπατοι & Σχολικές Δραστηριότητες στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) δίνει τη δυνατότητα σε σχολικά τμήματα να πραγματοποιήσουν τον σχολικό τους περίπατο εντός του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και να συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες.  

Μάθετε περισσότερα

Summer Camp Activities

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) εγκαινιάζει τα Summer Camp Activities και καλεί τα Summer Camp της πόλης να πραγματοποιήσουν την εκδρομή τους, παίρνοντας μέρος σε μία σειρά από ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες. Οι κρατήσεις ανοίγουν την Παρασκευή 05 Μαΐου, στις 14.00.
 

Μάθετε περισσότερα

Τουρνουά Μαθητών Ειδικής Αγωγής

Το Sports Excellence | Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α ‘ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Τουρνουά Μαθητών Ειδικής Αγωγής το οποίο θα πραγματοποιηθεί τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου 2023, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. 

Μάθετε περισσότερα

Εξερεύνηση στο ΚΠΙΣΝ

Το πρόγραμμα αυτοκαθοδηγούμενης περιήγησης «Εξερεύνηση στο ΚΠΙΣΝ» καλεί τις μαθητικές ομάδες να περιπλανηθούν σε εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ, στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και στον Φάρο. Οδηγός τους οι σχολικές μας τσάντες, οι οποίες περιλαμβάνουν δανειστικό υλικό με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τον περίπατο και τις δραστηριότητες της τάξης. Η εξερεύνηση ξεκινά! 

Μάθετε περισσότερα

SNFCC Class

Tο ΚΠΙΣΝ, επιδιώκοντας την ενεργή συμμετοχή του στη σχολική ζωή, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να είναι δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Έτσι, δημιουργήθηκε το SNFCC Class, μία εκπαιδευτική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να επιλέγουν ολοκληρωμένα σχολικά προγράμματα σε ψηφιακή μορφή, υλοποιώντας τα μέσω τηλεκπαίδευσης, με διαμοιρασμό οθόνης (share screen), είτε μέσα στην τάξη με τη χρήση προτζέκτορα.

Μάθετε περισσότερα

Ιδέες στη Σχολική Τάξη: Διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς

Τα Σχολικά Προγράμματα του ΚΠΙΣΝ ταξιδεύουν στην σχολική τάξη και προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν, να εξερευνήσουν και να δοκιμάσουν στην πράξη ιδέες και έννοιες-σταθμούς από τον χώρο της τέχνης, της βιωσιμότητας και του δημόσιου χώρου.

Μάθετε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Υλικό/ Ψηφιακό Περιεχόμενο

Ανακαλύψτε εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του #snfccAtHome: αγαπημένα σχολικά προγράμματα και εργαστήρια του ΚΠΙΣΝ, ταξιδεύουν μέσα από την οθόνη!

Μάθετε περισσότερα

Teens Volunteers

Μέσα από την ενότητα Teens Volunteers δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές 14-18 ετών να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού, να συνεργαστούν με την ομάδα του ΚΠΙΣΝ, να γνωρίσουν έναν σύγχρονο πολιτιστικό φορέα, να εξοικειωθούν με αρμοδιότητες της ομάδας εξυπηρέτησης επισκεπτών, να αναπτύξουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες, να αλληλοεπιδράσουν και να διασκεδάσουν! Τρέχουσα ευκαιρία εθελοντισμού: Οι Ξεναγοί του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος.

Δήλωσε συμμετοχή

Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις για τις Σχολικές Επισκέψεις στο ΚΠΙΣΝ.
 

Μάθετε περισσότερα

Νέα

Μάθετε περισσότερα για τις νέες πρωτοβουλίες, τις δράσεις και τις συνεργασίες των Σχολείων στο ΚΠΙΣΝ.

Μάθετε περισσότερα