Αθλητικά Μονοπάτια στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Για μαθητές/ήτριες των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης

Οι μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν μαζί με τους συνοδούς τους στο άθλημα του ColpBol, Μπότσια, του Μπάσκετ και του Ποδόσφαιρου, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σχολείου. Το σχολικό πρόγραμμα, υλοποιείται στο Χώρο Υπαίθριων Αθλοπαιδιών και προάγουν τη γνωριμία με τον αθλητισμό και τις ίσες ευκαιρίες μεταξύ των συμμετεχόντων. 

Παλαιότερος τίτλος προγράμματος: «Γνωριμία με τα Αθλήματα Ειδικής Αγωγής»
Σχεδιασμός/Yλοποίηση: ΑΜΚΕ Αναγέννηση & Πρόοδος

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη στις 9.00 και στις 11.00, διάρκεια 90'

Δηλώστε συμμετοχή

Ολυμπιακά & Παρολυμπιακά Αθλήματα με μπάλα

Για όλες τις σχολικές βαθμίδες & ομάδες Ειδικής Αγωγής

Οι μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής και γενικής εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά αθλημάτων που στόχο έχουν από τη μία να ενθαρρύνουν τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία στον αθλητισμό και να φέρουν σε επαφή τους μαθητές γενικής εκπαίδευσης με την έννοια της συμπερίληψης, καθώς και της συμμετοχικότητας σε πολλά διαφορετικά αθλήματα με μπάλα.

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος
 
Σε κάθε slot συμμετέχουν έως 20 μαθητές/ήτριες
Κάθε Τρίτη και Παρασκευή, 09:00 - 12:30, διάρκεια 45'

Δηλώστε συμμετοχή

SNFCC Class

Tα σχολικά προγράμματα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προσγειώνονται στην τάξη! Ανακαλύψτε μαθήματα με κεντρικούς άξονες την παιδεία, τον πολιτισμό και τη βιωσιμότητα, ειδικά σχεδιασμένα για κάθε σχολική βαθμίδα.

Το ΚΠΙΣΝ, επιδιώκοντας την ενεργή συμμετοχή του στη σχολική ζωή, αναζητά διαρκώς νέους τρόπους να είναι δίπλα στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Έτσι, δημιουργήθηκε το SNFCC Class, μία εκπαιδευτική πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς να επιλέγουν ολοκληρωμένα μαθήματα σε ψηφιακή μορφή, υλοποιώντας τα μέσα στην τάξη με τη χρήση προτζέκτορα, είτε μέσω τηλεκπαίδευσης, με διαμοιρασμό οθόνης (share screen).

Δηλώστε συμμετοχή