Εικαστικό σχέδιο που απεικονίζει χαρούμενα άτομα να πίνουν καφέ, κρασί και να κρατάνε μπαλόνια

Γενικής Φύσης

 • Το Πρόγραμμα Μελών ΚΠΙΣΝ είναι ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αναπτύξει μια κοινότητα Μελών που συμμετέχουν ενεργά και από κοινού στο έργο στηρίζοντας ταυτόχρονα τη λειτουργία και βιωσιμότητά του. Τα Μέλη μας με τη συνδρομή τους και σαν «ευχαριστώ» απολαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένα προνόμια σε σχέση με τις εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες του ΚΠΙΣΝ.

 • Ανήκοντας στην κοινότητα Μελών του ΚΠΙΣΝ συνδιαλέγεστε, συμμετέχετε σε δραστηριότητες, διαμορφώνετε συλλογικά εμπειρίες και ανήκετε στη μεγάλη οικογένεια ενός χώρου ανοιχτού και προσβάσιμου χωρίς διακρίσεις. Ως Μέλος ΚΠΙΣΝ έρχεστε σε επαφή, υποστηρίζετε και απολαμβάνετε προνόμια που αφορούν στους/που προσφέρονται από τους τρεις βασικούς πυλώνες του: την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος (ΕΒΕ), την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Την ίδια στιγμή συνεισφέρετε στη βιωσιμότητα και μελλοντική λειτουργία ενός μοναδικού έργου! 

 • Σαν ένα «ευχαριστώ» για την έμπρακτη, πολύτιμη συνεισφορά τους, τα Μέλη μας απολαμβάνουν μία σειρά από προνόμια όπως εκπτώσεις, προτεραιότητα στην προπώληση εισιτηρίων και στην προκράτηση θέσεων, καθώς και ειδικές προσφορές, εκδηλώσεις αποκλειστικά για Μέλη και πολλά άλλα! Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια των Μελών ΚΠΙΣΝ εδώ.

 • Αμέσως μετά την εγγραφή σας θα λάβετε την ψηφιακή κάρτα σας, ενώ σύντομα θα σας αποσταλεί και η φυσική σας προσωπική κάρτα Μέλους. Με την επίδειξη της ψηφιακής ή φυσικής κάρτας κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, μπορείτε εύκολα να απολαμβάνετε τα προνόμιά σας!

 • Ο τρόπος εγγραφής ως Μέλος είναι απλός. Η εγγραφή σας γίνεται είτε ηλεκτρονικά εδώ οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε, είτε κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών στην Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ (καθημερινά 09.00-21.00).

 • Μπορείτε να εγγραφείτε σε μία από τις τέσσερις βασικές κατηγορίες Μέλους, για τις οποίες μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ. Το κόστος συνδρομών κυμαίνεται από 30€-90€, ανάλογα με τη συνδρομή που θα επιλέξετε.

 • Οι κατηγορίες των ατομικών συνδρομών στο Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ έχουν διαμορφωθεί βάσει ηλικιακών κριτηρίων. Για την πραγματοποίηση της εγγραφής σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις τέσσερις βασικές κατηγορίες συνδρομών: Ατομική Συνδρομή (Member) για Μέλη από 31 έως 64 ετών (50 €), Ατομική Συνδρομή Νέων (Young)  για Μέλη από 18 έως 30 ετών (30 €), Ατομική Συνδρομή Senior για Μέλη 65 ετών και άνω (30 €), και Οικογενειακή Συνδρομή (Family), για έναν γονέα ή γονείς και όλα τα παιδιά της οικογένειας έως 18 ετών (90 €).

 • Η διάρκεια της συνδρομής Μέλους είναι ετήσια.

 • Όχι. Μετά τη λήξη της συνδρομής σας, εάν επιθυμείτε να παραμείνετε στην οικογένειά μας, συνεχίζοντας να υποστηρίζετε το ΚΠΙΣΝ και να απολαμβάνετε τα προνόμια Μελών, έχετε τη δυνατότητα ανανέωσης της συνδρομής που σας ταιριάζει, καταβάλλοντας το αντίστοιχο ποσό. Η συνδρομή σας δεν ανανεώνεται αυτόματα!

 • Αμέσως μετά την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα Μελών, θα λάβετε την προσωπική ονομαστική κάρτα Μέλους τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Η παραλαβή της φυσικής σας κάρτας γίνεται είτε από το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών, είτε ταχυδρομικά.

 • Φυσικά! Μπορείτε να προσφέρετε μια συνδρομή Μέλους ως δώρο σε φίλους ή συγγενείς, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γίνουν Μέλη της οικογένειάς μας υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και τις δράσεις του ΚΠΙΣΝ. Έτσι, οι αγαπημένοι σας θα μπορούν να απολαμβάνουν και εκείνοι τα προνόμια Μελών! Μάθετε περισσότερα εδώ.

 • Στη Συνδρομή Μέλους-Δώρο που λάβατε αναγράφεται ο μοναδικός κωδικός ενεργοποίησής της (Κωδικός Ενεργοποίησης Δώρου). Με αυτόν τον κωδικό  μπορείτε να ενεργοποιήσετε εύκολα τη συνδρομή σας, είτε κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ είτε ηλεκτρονικά. Εάν επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας ηλεκτρονικά, μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία συνδρομής στην οποία ανήκετε, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να εισάγετε στο πεδίο “Προωθητικό Κουπόνι” τον μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης που έχετε λάβει. Με την πληκτρολόγηση του Κωδικού Ενεργοποίησης Δώρου στο σχετικό πεδίο, το ποσό της συνδρομής θα μηδενιστεί και για την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, αρκεί να πατήσετε την ένδειξη «Πληρωμή».

 • Όχι. Το ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτό σε όλες και όλους και δεν χρειάζεται να είναι κανείς Μέλος για να έχει πρόσβαση στα προγράμματα και τις υπηρεσίες του. Το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα, στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε σε περίπτωση που θέλετε να συμμετέχετε πιο ενεργά στην κοινότητά μας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα έμπρακτα τη λειτουργία και βιωσιμότητα του έργου και απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια!

 • Το Πρόγραμμα Μελών είναι ένα πρόγραμμα υποστηρικτικό προς τη μελλοντική λειτουργία και βιωσιμότητα του ΚΠΙΣΝ και τα έσοδα που συγκεντρώνονται από τις συνδρομές των Μελών μας έχουν στόχο να ενισχύσουν τις δράσεις του. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει ειδική τιμολογιακή πολιτική για τις ομάδες αυτές.

Για Μέλη

 • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανανέωση της συνδρομής σας ηλεκτρονικά, αφού συνδεθείτε στο προφίλ σας, ή εναλλακτικά, με φυσική παρουσία κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών στην Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ (καθημερινά 09.00-21.00).

  Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ηλεκτρονικά, αλλά δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε στο email members@snfcc.org είτε τηλεφωνικά στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 8091 010. Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, θα σας αποστείλουμε e-mail με έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο, στον οποίο, αφότου εισέλθετε, θα χρειαστεί να πατήσετε απλώς «Πληρωμή» για την  ανανέωση της συνδρομής σας.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ανανέωσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο members@snfcc.org και στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 8091 010.

 • Η κάρτα Μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Ως εκ τούτου, θα πρέπει είτε να κάνετε την εγγραφή ή ανανέωσή σας ηλεκτρονικά και να σας αποσταλεί η κάρτα Μέλους στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει, ή να μεταβείτε ο ίδιος/η ίδια στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών του ΚΠΙΣΝ και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εκεί με φυσική παρουσία.

  Σε περίπτωση που αδυνατείτε να μεταβείτε ο ίδιος/η ίδια στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών του ΚΠΙΣΝ και έρθει κάποιο άλλο πρόσωπο για να πραγματοποιήσει την εγγραφή ή να ανανεώσει τη συνδρομή σας, είναι απαραίτητη η επίδειξη επίσημου εγγράφου εξουσιοδότησης.

 • Μπορείτε να πληρώσετε τη συνδρομή σας με τους παρακάτω τρόπους: 1) με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα για online συναλλαγές 2) με μετρητά ή μέσω τερματικού POS, με φυσική παρουσία στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών. Δεν πραγματοποιούνται πληρωμές μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

 • Η έκπτωση 10% ισχύει κανονικά και για αγορές μέσω του e-shop του SNFCC Store, συμπληρώνοντας τον επταψήφιο αριθμό Μέλους στο αντίστοιχο πλαίσιο. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο κατάστημα πατώντας εδώ.

 • Έκπτωση 10% ισχύει επίσης για τα Μέλη μας σε όλα τα σημεία εστίασης, καθώς και στο parking του ΚΠΙΣΝ.

 • Για να λάβετε την έκπτωση 10% στο parking του ΚΠΙΣΝ, χρειάζεται να έχετε μαζί σας τη φυσική ή ψηφιακή σας κάρτα Μέλους, την οποία θα σκανάρετε στο αυτόματο μηχάνημα πριν την είσοδό σας. Σε περίπτωση που η κάρτα Μέλους έχει λήξει, τότε δεν θα γίνει δεκτή. Εφόσον η κάρτα σας είναι ενεργή και παρόλα αυτά δεν σκανάρεται από το μηχάνημα, μπορείτε κατά την έξοδό σας από το parking να την επιδείξετε στο κεντρικό ταμείο όπου οι υπάλληλοι θα σας περάσουν χειροκίνητα την έκπτωση. Επίσης, είναι καλό να ελέγξετε ότι το QR στην πίσω όψη της κάρτας δεν έχει φθαρεί. Εάν έχει φθαρεί, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών όπου μπορεί να γίνει επανεκτύπωση της κάρτας σας εύκολα και γρήγορα! Σε κάθε περίπτωση, για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή βοήθεια χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε κατά την επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ, είτε τηλεφωνικά στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 809 1010.

 • Η κάρτα Μέλους είναι αυστηρά προσωπική και δεν μεταβιβάζεται. Ως εκ τούτου, μόνο εσείς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα προνόμια της συνδρομής σας. Δείτε εδώ τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Μελών.

 • Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο ΚΠΙΣΝ να απευθυνθείτε στο Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών και να ζητήσετε την άμεση επανεκτύπωση της κάρτας σας. Για την επανεκτύπωση θα ζητηθεί η αστυνομική σας ταυτότητα, προκειμένου να επιβεβαιωθούν τα στοιχεία σας.

  Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την ψηφιακή σας κάρτα απευθείας από την οθόνη του κινητού σας ή εκτυπωμένη.

 • Η φυσική κάρτα θα αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας εντός ολίγων ημερών από τη στιγμή που εγγραφήκατε. Μέχρι τότε μπορείτε να χρησιμοποιείτε την ψηφιακή σας κάρτα. Στην περίπτωση που το πακέτο καλωσορίσματος Μέλους σας επιστραφεί στο ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να το παραλάβετε από το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών κατά την επόμενη επίσκεψή σας.

 • Όταν πραγματοποιούνται εκδηλώσεις μόνο για Μέλη, λαμβάνετε τη σχετική ενημέρωση ηλεκτρονικά, στο e-mail που είχατε δηλώσει κατά την εγγραφή σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις μόνο για Μέλη και τη διαδικασία κρατήσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο members@snfcc.org, στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 8091 010 ή να επισκεφθείτε το site μας εδώ.

 • Η συμμετοχή καλεσμένου Μέλους είναι δυνατή σε ορισμένες εκδηλώσεις για Μέλη. Πληροφορίες σχετικά με τη δυνατότητα συμμετοχής καλεσμένων σε εκδηλώσεις για Μέλη παρέχονται μέσω του SNFCC Members Newsletter.

 • Μπορείτε να βρείτε τη φόρμα κράτησης για τις εκδηλώσεις των Μελών στο SNFCC Members Newsletter, το οποίο περιλαμβάνει πληροφορίες για την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει, καθώς και τον σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει σε αυτή. Το SNFCC Members Newsletter αποστέλλεται σε τακτική βάση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

 • Τα Μέλη λαμβάνουν τακτική ηλεκτρονική ενημέρωση σχετικά με τα νέα και τις δραστηριότητές μας.  Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει ακόμη σχετική επικοινωνία, μπορείτε να ελέγξετε τον φάκελο της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας. Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε κάποιο μήνυμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail members@snfcc.org, ώστε να γίνει προσθήκη ή διόρθωση του e-mail σας και να επιβεβαιωθεί ότι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για επικοινωνία. Θα ήταν χρήσιμο να αναφέρετε τον αριθμό Μέλους ή, αν αυτός δεν είναι διαθέσιμος, τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

 • Για να πραγματοποιήσετε αλλαγή των εγγεγραμμένων στοιχείων σας, αρκεί να στείλετε ένα e-mail στο members@snfcc.org, αναφέροντας τον αριθμό Μέλους και τα στοιχεία που θέλετε να ανανεώσετε ή να προσθέσετε. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε τον αριθμό Μέλους, μπορείτε να αναφέρετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας.

  Διαφορετικά, μπορείτε να συνδεθείτε στο προφίλ σας και να αλλάξετε τα στοιχεία που επιθυμείτε!

 • Μπορείτε να συνδεθείτε στο online προφίλ σας ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  Πρώτα εισέρχεστε στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ, πατώντας εδώ.

  Αν συνδέεστε από υπολογιστή, επιλέγετε «Σύνδεση» στην επάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Στη συνέχεια, εισάγετε το e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που είχατε δηλώσει κατά την ηλεκτρονική εγγραφή σας και πατάτε στην επιλογή «Δεν είμαι ρομπότ». Τέλος, πατάτε «Σύνδεση» και εισέρχεστε στο online προφίλ σας.

  Αν συνδέεστε από κινητό τηλέφωνο, επιλέγετε το εικονίδιο του μενού « » στο επάνω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, επιλέγετε «Σύνδεση» και ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, όπως παραπάνω.

  Σε περίπτωση που δεν θυμάστε τον κωδικό πρόσβασής σας, μπορείτε να πατήσετε πάνω στην επιλογή «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;» και στη συνέχεια, να εισάγετε το e-mail σας στο αντίστοιχο πεδίο και να επιλέξετε «Αποστολή συνδέσμου για ανάκτηση συνθηματικού». Μετά από αυτή τη διαδικασία θα λάβετε άμεσα έναν σύνδεσμο στο e-mail σας μέσα από τον οποίο μπορείτε να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης.

 • Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών (+30) 216 809 1010 (καθημερινά, 09.00-21.00).

 • Προκειμένου να παραμείνουμε κοντά, ακόμα και από απόσταση, το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ έχει προσαρμόσει τα προσφερόμενα προνόμια προς τα Μέλη του. Για να ανακαλύψετε τις ψηφιακές μας εκδηλώσεις, επισκεφθείτε το SNFCC.org/MembersActivities.

  Επιπλέον, ανά τακτά διαστήματα προσφέρεται  παράταση συνδρομών των Μελών μας, ίση με το χρονικό διάστημα μερικής αναστολής της λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ και των δια ζώσης εκδηλώσεων. Τα Μέλη των οποίων οι συνδρομές λαμβάνουν παράταση ενημερώνονται μέσω του SNFCC Members Newsletter. Για το ακριβές διάστημα παράτασης προβλέπεται επίσης ενημέρωση μέσω του SNFCC Members Newsletter.

 • Το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών στην Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμο καθημερινά 09.00-21.00.

  Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην αποκλειστική γραμμή εξυπηρέτησης Μελών 216 809 1010 καθημερινά 09.00-21.00, καθώς και στο e-mail members@snfcc.org.