Συχνές Ερωτήσεις

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διάθεση χώρων, τον εξοπλισμό, το parking, το κόστος μίσθωσης και τις επιπρόσθετες υπηρεσίες.

Περισσότερα

Παραγωγή εκδηλώσεων

Οι περισσότεροι από τους χώρους μας διαθέτουν προβολικό σύστημα. Για επιπλέον ανάγκες οπτικοακουστικού εξοπλισμού αλλά και για τη διαμόρφωση του χώρου έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της εκάστοτε εκδήλωσης, μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία παραγωγής που επιθυμείτε.

Κοινωνικές εκδηλώσεις

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διατίθεται ο Φάρος για να οργανώσετε την κοινωνική σας εκδήλωση, γάμο ή βάφτιση. Ένας ιδιωτικός χώρος, με αξεπέραστη θέα και υψηλή αισθητική, αποτελεί ένα μοναδικό σκηνικό για τον εορτασμό της ξεχωριστής σας ημέρας.

Παιδικά πάρτι

Στους χώρους του ΚΠΙΣΝ δεν μπορούν να φιλοξενηθούν οργανωμένα παιδικά πάρτι, εκτός κι αν σας ενδιαφέρει η μίσθωση κάποιου από τους χώρους μας ωστόσο μπορείτε να γιορτάσετε τα γενέθλια του παιδιού σας στο ΚΠΙΣΝ, κάνοντας ένα υπέροχο πικ-νικ στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, χωρίς χρέωση. 

Επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες:

Το ΚΠΙΣΝ δεν μπορεί να κλείσει χώρο για το πικ-νικ/πάρτι και να εξασφαλίσει τη διαθεσιμότητά του. 

  • Για τον σεβασμό των υπόλοιπων επισκεπτών αλλά και του χώρου, το πικ-νικ/πάρτι δεν θα πρέπει να περιλαμβάνει μουσική ή/και εμψυχωτή
  • Για τον σεβασμό του χώρου, απαγορεύεται ο διάκοσμος/στολισμός

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για την ενοικίαση χώρου στο ΚΠΙΣΝ, επικοινωνήστε μαζί μας στο rentals@snfcc.org ή καλέστε μας στο 216 8091179. 

Φόρμα επικοινωνίας