Ξεναγήσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ανακαλύψτε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)! Δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop (RPBW), πρόκειται για ένα κτιριακό συγκρότημα πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής που φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Σημείο συνάντησης: ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΠΙΣΝ
Διάρκεια ξενάγησης: 75'
Αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση: 25 άτομα

Ηλεκτρονική Προαγορά

Περισσότερα

Ιδιωτικές και Ομαδικές Ξεναγήσεις

Με την οργάνωση ιδιωτικής και ομαδικής  ξενάγησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε το ΚΠΙΣΝ, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Για να κλείσετε τη δική σας ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο tours@snfcc.org για την ημέρα/ώρα που σας εξυπηρετεί, και θα επανέλθουμε άμεσα με περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερα

Περίπατος στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος: Μνήμη και Αισθήσεις (για άτομα 65+)

Το ΚΠΙΣΝ σε συνεργασία με την Alzheimer Athens διοργανώνουν έναν περίπατο για ανθρώπους άνω των 65 ετών που θέλουν να ενισχύσουν τη μνήμη τους. Μια εμπειρία που θέτει σε λειτουργία την αφή, την οσμή, την όραση και την ακοή τους, επιβεβαιώνοντας τη σπουδαιότητα της πρακτικής ενεργοποίησης καθημερινών λειτουργιών ως εργαλείο νοητικής ενδυνάμωσης.

Διάρκεια: 60'

Ελεύθερη Είσοδος 

Περισσότερα

Ξεναγήσεις στο Πάρκο στη Νοηματική Γλώσσα

Στο πλαίσιο της προσβασιμότητας των επισκεπτών στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το ΚΠΙΣΝ προσφέρει ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος στη νοηματική γλώσσα.
 

Για περιορισμένες ημερομηνίες
Διάρκεια ξενάγησης: 60'
Αριθμός συμμετεχόντων ανά ξενάγηση: 18 άτομα

Ξενάγηση: Κωνσταντίνος Σαμαράς, δάσκαλος ΕΝΓ. 

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Περισσότερα

Πολυαισθητηριακή Ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ και στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για επισκέπτες με απώλεια όρασης και συνοδούς

Στην πολυαισθητηριακή ξενάγηση, οι επισκέπτες με μερική η ολική απώλεια όρασης περιηγούνται στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα σύγχρονο έργο Αρχιτεκτονικής Τοπίου, που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη 
Συνιστάται η κράτηση θέσης για την διασφάλιση της συμμετοχής σας καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο, στο 2168091000.

Περισσότερα

Σύντομη Ξενάγηση στο ΚΠΙΣΝ (20’)

Γνωρίστε αγαπημένα σημεία του ΚΠΙΣΝ, πληροφορίες για τον σχεδιασμό και την καθημερινή εμπειρία που προσφέρει, μέσα από τη Σύντομη Ξενάγηση!

Περισσότερα

Self Guided Tours

Ανακαλύψτε το ΚΠΙΣΝ και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μέσα από βόλτες στα σημεία που δεν πρέπει να χάσετε!

Περισσότερα

Ψηφιακή επίσκεψη στο ΚΠΙΣΝ

Μέσα από την ψηφιακή επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), οι χρήστες περιηγούνται στους χώρους κοινού στο πρωτοποριακής αρχιτεκτονικής κτηριακό συγκρότημα που φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή, καθώς και σε πρωτότυπους χώρους αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος που γίνονται προσβάσιμοι για πρώτη φορά στο κοινό. 

Περισσότερα