Διάλογοι - Εικόνα

Με την οργάνωση ιδιωτικής και ομαδικής  ξενάγησης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος,σας δίνεται η μοναδική ευκαιρία να ανακαλύψετε το ΚΠΙΣΝ, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Περιηγηθείτε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κοινού του ΚΠΙΣΝ, σε μία ξενάγηση που αναδεικνύει το πώς ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η λειτουργία του Κέντρου Πολιτισμού αντανακλούν το όραμά του για τη δημιουργία ενός δημόσιου χώρου ανοιχτού σε όλους χωρίς διακρίσεις.

Στην περιήγηση αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά την εμβληματική Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος*, μια από τις πιο σημαντικές λυρικές αίθουσες παγκοσμίως, να ενημερωθείτε για τη νέα προοπτική που έδωσαν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και, να απολαύσετε μια πανοραμική θέα της Αθήνας από τον Φάρο, το υψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ. Η ξενάγηση περιλαμβάνει πληροφορίες αρχιτεκτονικού περιεχομένου καθώς και πληροφορίες σε σχέση με τους βασικούς πυλώνες του οργανισμού, τη βιωσιμότητα, την προσβασιμότητα και την εκπαίδευση.

Παράλληλα, θα μάθετε για το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα σύγχρονο έργο Αρχιτεκτονικής Τοπίου, που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της βιωσιμότητας, σεβόμενο τα οικοσυστήματα και τις εναλλαγές ενός τόπου σε διαρκή εξέλιξη. Το Πάρκο αποτελεί έναν φιλόξενο και ανοιχτό χώρο, με φυτεύσεις και χαρακτήρα που αντανακλούν το μεσογειακό τοπίο.

Η περιήγηση ακολουθεί διαδρομή που περιλαμβάνει συνεχές περπάτημα και μπορεί να περιλαμβάνει τη χρήση σκαλοπατιών. H εκτιμώμενη χιλιομετρική απόσταση που διανύεται υπολογίζεται στο 1 χλμ.

Για να κλείσετε τη δική σας ξενάγηση, επικοινωνήστε μαζί μας στο tours@snfcc.org για την ημέρα/ώρα που σας εξυπηρετεί, και θα επανέλθουμε άμεσα με περισσότερες πληροφορίες.

*Κατά την επίσκεψη σας ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι κάποιοι χώροι, όπως η Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, η Εναλλακτική Σκηνή ή το φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής,  λόγω πιθανής διεξαγωγής εκδηλώσεων, ενώ μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα ή στον αριθμό συμμετοχών.

Για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για την ηλεκτρονική κράτηση για συμμετοχή σε ξεναγήσεις στο ΚΠΙΣΝ παρακαλώ δείτε εδώ