Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας: Social Biking Challenge - Εικόνα

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) εμπλουτίζει την πολιτιστική του προσφορά με ξεναγήσεις προσαρμοσμένες για άτομα στο φάσμα του αυτισμού. Αυτές οι ξεναγήσεις περιλαμβάνουν την εξερεύνηση των εντυπωσιακών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Πάρκου, καθώς και μία διαδραστική βιωματική δραστηριότητα. Στόχος είναι να προσφέρεται στους επισκέπτες μία μοναδική ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τη φύση, να ανακαλύψουν και να εμπλουτίσουν τις γνωστικές τους δεξιότητες μέσα από διαδραστικές μαθησιακές εμπειρίες και να ενισχύσουν τις κοινωνικές τους σχέσεις.
 
Οι ξεναγήσεις διεξάγονται υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής. Κάθε ξενάγηση διαρκεί περίπου 90 λεπτά, με τη συμμετοχή να περιορίζεται σε μέχρι 10 επισκέπτες ανά ομάδα, ώστε να εξασφαλίζεται μια πιο προσωπική και εμπλουτισμένη εμπειρία για όλα τα άτομα.
 
Εισηγήτριες: Μαρία Καρακασίδου, Διονυσία Παπαδάτου-Κόντου
Σχεδιασμός-Παραγωγή: The Happy Act

Συνοδευτικό υλικό
Κοινωνική Ιστορία
Υλικό προετοιμασίας

Τρίτη, 02/04, 10.00
Σάββατο 11/05, 10.30
Σάββατο 08/06, 10.30

Σημείο συνάντησης: Κεντρική Υποδοχή ΚΠΙΣΝ

Είσοδος ελεύθερη

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας  email με τίτλο «Αισθητηριακά φιλική ξενάγηση»  στο tours@snfcc.org ή τηλεφωνικά στο 216 8091000.
 

Δείτε ακόμα