Θεματικό Διήμερο για Μέλη αφιερωμένο στην Γιορτή της Μητέρας

Το Σαββατοκύριακο 7&8 Μαΐου, γιορτάζουμε με τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ την Ημέρα της Μητέρας.

Περισσότερα

Εργαστήριο ενηλίκων | Ο κύκλος με την πεταλούδα

Στην ανοιξιάτικη συνάντησή μας τιμούμε την γιορτή της μητέρας, αντλώντας έμπνευση από έργα τέχνης που την υμνούν ως σύμβολο. θα επιχειρήσουμε να προσεγγίσουμε μυθολογικά το έντομο πεταλούδα, ως σύμβολο που αντιπροσωπεύει την Μεγάλη Μητέρα, την Θεά Μητέρα, την ενσάρκωση της ψυχής του κόσμου και εικαστικά, μέσα από τα έργα σύγχρονων καλλιτεχνών.

Περισσότερα

Members’ Event Kids | Face Painting για την Ημέρα της Μητέρας!

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, πινέλα ετοιμάζονται, μαζί με τα σφουγγάρια, στα χρώματα να κυλιστούν, με glitter να πασπαλιστούν, μουτζούρες να σκορπίσουνε στα παιδικά μουτράκια!

Περισσότερα

Μembers’ Meetup: Γονεϊκότητα, υιοθεσία, αναδοχή | Σχέσεις ζωής

Μια ανοιχτή πρόσκληση – συζήτηση για την διαδικασία της γονεϊκότητας μέσα από συνθήκες υιοθεσίας ή αναδοχής.

Περισσότερα

Members’ Event Kids | Εικαστικό παιχνίδι: Η Αράχνη που ταξίδεψε τον κόσμο

Πώς κατασκευάζεται ένα τόσο μεγάλο γλυπτό; Από τι υλικό είναι φτιαγμένο; Πώς μεταφέρεται;

Με αφορμή την έκθεση της μεγάλης Αράχνης, Maman, της Louise Bourgeois, στο ΚΠΙΣΝ, η ομάδα Playroom καλεί τα μικρά μας Μέλη να συμμετάσχουν σε ένα εικαστικό παιχνίδι που έχει ως στόχο να παρουσιάσει πληροφορίες και γνώσεις για το ταξίδι του μεγάλου γλυπτού στον κόσμο. 

Περισσότερα

SNFCC Members x Cinobo | Λέσχη Κινηματογράφου: Παράσιτα (Parasites)

Οι λάτρεις του σινεμά δίνουν ραντεβού στο ΚΠΙΣΝ για να συζητήσουν, να μοιραστούν σκέψεις και να ανταλλάξουν απόψεις, με αφετηρία την ταινία του μήνα.

Μέσα από τα Παράσιτα παρουσιάζεται πώς οι οικογενειακοί δεσμοί επηρεάζονται από την οικονομική κατάσταση, ή όχι, και δίνεται μια φρέσκια οπτική στην πάλη των τάξεων.

Περισσότερα

Τελικές Πρόβες Ομιλητών: TEDxAthens Conference 2022

Το Σπουδαίο Άγνωστο

Για πρώτη φορά σε συνεργασία με το TedxAthens, έχουμε εξασφαλίσει για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ περιορισμένες θέσεις για την παρακολούθηση συγκεκριμένων ομιλητών του, κατά την διάρκεια της αποκλειστικής τους πρόβας! 

Περισσότερα

Members’ preview: Athens Photo World | Έκθεση World Press Photo 2022

Αποκλειστική Ξενάγηση για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ από τον Επιμελητή της Έκθεσης Raphael Dias e Silva

Περισσότερα

Athens Cocktail Festival 2022

Με υποστηρικτή τον Δήμο Αθηναίων, η πόλη μας για 10 ημέρες θα κινείται στον ρυθμό του μεγαλύτερου Φεστιβάλ cocktail στην Ελλάδα, του πρώτου Athens Cocktail Festival, που θα πραγματοποιηθεί στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ στις 20 & 21 Μαΐου 2022. 

To Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για τα Μέλη του περιορισμένο αριθμό δωρεάν προσκλήσεων ώστε να απολαύσουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν!

Περισσότερα

Γνώρισε το ΚΠΙΣΝ μέσα από μία ξενάγηση καλωσορίσματος στις εγκαταστάσεις του!

Είσαι νέο Μέλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος;

Σε προσκαλούμε σε μία ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας!

Περισσότερα

Wine Tasting για Μέλη @ CANAL Café (SOLD OUT)

Εξερευνώντας την οικογένεια ποικιλιών και ετικετών, στο workshop αυτό θα συνδυάσουμε εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Γεροβασιλείου με αγαπημένα συνοδευτικά όπως ποικιλία τυριών, αλλαντικών και αλειμμάτων, από το νέο μενού wine pairing του Canal Café, που τα Μέλη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτα. Την παρουσίαση θα επιμεληθεί ο sommelier του Κτήματος Γεροβασιλείου κος. Σωκράτης Βρακάς, και το μενού ο σεφ του IT catering.

Περισσότερα

SNFCC Members x Cinobo

Δωρεάν τρίμηνη πρόσβαση στο Cinobo και συμμετοχή σε μηνιαίες συναντήσεις του αποκλειστικού Film Club για όλα τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ!

Απρίλιος – Ιούνιος 2022

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) συνεργάζεται με το Cinobo, προσφέροντας για 3 μήνες + 14 ημέρες δωρεάν συνδρομή σε όλα τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ.

Περισσότερα