Μάνος Χατζιδάκις: Τα τραγούδια της αμαρτίας, Παίδες επί Κολωνώ, Κοινός βίος - Εικόνα

Εξερευνώντας την οικογένεια ποικιλιών και ετικετων, στο workshop αυτό θα συνδυάσουμε εκλεκτά κρασιά από το Κτήμα Γεροβασιλείου με αγαπημένα συνοδευτικά όπως ποικιλία τυριών, αλλαντικών και αλειμμάτων, από το νέο μενού wine pairing, που τα Μέλη θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πρώτα. Την παρουσίαση θα επιμεληθεί ο sommelier του Κτήματος Γεροβασιλείου κος. Σωκράτης Βρακάς, και το μενού ο σεφ του IT catering.

Πέμπτη 05/05 | 19:00 – 20.00
CANAL CAFE

Κόστος Συμμετοχής αποκλειστικά για Μέλη: €20/άτομο
Έως 20 συμμετοχές (Μέλος + καλεσμένος)
 

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα