Meetup - Learning | World Mental Health Day: Well-being through self-care - Εικόνα

Την Τρίτη 10/10, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στο εργαστήριο αυτοφροντίδας για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ κατακτάμε τις βασικές αρχές προσφοράς στον εαυτό μας.

Η μέρα ξεκινά μαζί με μια σειρά από υποχρεώσεις που πρέπει να φροντίσουμε και τελειώνει με μία αίσθηση «αδειάσματος»; Η αυτοφροντίδα είναι το κλειδί για την ενίσχυση της ευεξίας και την ενδυνάμωση του εαυτού απέναντι στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Στο εργαστήριο αυτό, θα διερευνήσουμε οτιδήποτε μπορεί να μας κρατάει μπλοκαρισμένους ξεκλειδώνοντας την ουσιαστική, μακροπρόθεσμη ανάπτυξη του εαυτού μέσα από χρήσιμα εργαλεία που μειώνουν το άγχος και αναπτύσσουν πιο υγιείς σχέσεις.

Σχεδιασμός/ Υλοποίηση: Βλάχος Γιώργος, Σύμβουλος/ Ψυχοθεραπευτής:  MSc Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Ψυχολογία

Τρίτη 10 Οκτωβρίου | 19.00-21.00

Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων II ΕΒΕ

Έως 15 συμμετοχές - Μόνο για Μέλη

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Οι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών του Οκτωβρίου ξεκινούν την 01/10 στις 12.00

 

Συνοπτικό Βιογραφικό Εισηγητή

Ο Γιώργος Βλάχος είναι ψυχοθεραπευτής ενηλίκων με ειδίκευση στη θεραπεία τραύματος και τις διαταραχές άγχους και διάθεσης. Πτυχιούχος Ψυχολογίας, με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MSc) στην Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Ψυχολογία στο University of  Maastricht της Ολλανδίας. Είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής στη Λογικοθυμική θεραπεία (RECBT), ενώ παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπεία Σχημάτων, την Τραυματοθεραπεία (EMDR), την Διαλεκτική θεραπεία (DBT) και την Ψυχογηριατρική. Επί σειρά ετών υπήρξε συνεργάτης στο Ψυχολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής του 251 ΓΝΑ, όπου και εκπαιδεύτηκε στη Ψυχομετρία, και την επαγγελματική και κλινική ψυχολογική συνέντευξη.

Για πάνω από 10 χρόνια, έχει εργαστεί σε δομές ψυχικής υγείας και ως σύμβουλος σε ιδιωτικούς οργανισμούς, εστιάζοντας πάντα στην υποστήριξη και ενδυνάμωση  ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με ψυχοσυναισθηματικές προκλήσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση αιφνίδιων και τραυματικών γεγονότων στην κοινότητα, έχοντας διαχειριστεί μια ευρεία γκάμα συμβάντων (δυστυχήματα, βιομηχανικά ατυχήματα, πένθος κ.α.). Παράλληλα, πραγματοποιεί σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων.

Δείτε ακόμα