Συνάντηση - Μάθηση  | Εβδομάδα Εξυπηρέτησης: Speed Mentoring Μελών - Εικόνα

Είσαι Μέλος του ΚΠΙΣΝ και εργάζεσαι στον τουρισμό, τον πολιτισμό, την εστίαση; Έχεις καθημερινή επαφή με κοινό ή απλά θέλεις να γνωρίσεις την εξυπηρέτηση ως μέρος της εμπειρίας πελάτη;  Το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου και προσκαλεί τα  Μέλη του σε μία μοναδική 1-προς-1 εμπειρία!

Εμπιστοσύνη, ενσυναίσθηση, ενεργητική ακρόαση, είναι κάποιες από τις αρχές της Εμπειρίας Πελάτη που είτε ως επαγγελματίες, είτε ως καταναλωτές μας αφορούν και επηρεάζουν τις επιλογές και τις προτιμήσεις μας. Με τη μέθοδο της  -συνεδρίας ταχείας καθοδήγησης* (speed mentoring) και θέμα την Εμπειρία Πελάτη (Customer Experience) τα Μέλη έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με έναν όρο που ακούγεται όλο και πιο συχνά και να γνωρίσουν εκ των έσω τι είναι αυτό που κάνει την εξυπηρέτηση στο ΚΠΙΣΝ ξεχωριστή! Αυτή η συνάντηση είναι η ευκαιρία να μοιραστείς μία πρόκληση που αντιμετωπίζεις στην καριέρα σου ή μια σειρά θεμάτων που θα ήθελες να συζητήσεις με τις/τους μέντορές σου, να λάβεις tips που θα σε βοηθήσουν στην ανέλιξή σου και όχι μόνο!

 

Πέμπτη 5/10, 18.00- 19.00

ΠΥΡΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΒΕ

Έως 10 συμμετοχές - Μόνο για Μέλη

Ελεύθερη Είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Oι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών Οκτωβρίου ανοίγουν την 01/10, στις 12.00.

 

*Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας οι συμμετέχοντες θα έχουν μία συνομιλία 15 λεπτών με κάθε μέντορα από το προσωπικό του ΚΠΙΣΝ. Στόχος είναι να πραγματοποιηθούν συνολικά 4 συνομιλίες με 4 διαφορετικές/ούς μέντορες. Οι συνεδρίες ταχείας καθοδήγησης είναι ανοιχτές σε άτομα σε κάθε φάση της σταδιοδρομίας τους. Οι μέντορες είναι κατά πλειοψηφία εργαζόμενες/οι του τμήματος Εμπειρίας Επισκεπτών ΚΠΙΣΝ, αλλά και από το ίδιο το Πρόγραμμα Μελών, πρόθυμες/οι να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους μαζί σας

Δείτε ακόμα