Εικαστικό εμπνευσμένο από τη δουλειά του Keith Harring

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το σημερινό εργαστήριο Μελών «Ο Χορός αλλιώς - Από τον Αριστοφάνη στον Keith Haring» δεν θα πραγματοποιηθεί.

 

Από το αρχαίο δράμα και τον Αριστοφάνη στα ρωσικά μπαλέτα και από τον Ντιαγκίλεφ έως τη σύγχρονη τέχνη και τους «Χορευτές» του Keith Haring – το εργαστήριο αυτό σας καλεί να εξερευνήσετε τη σχέση ανάμεσα στις εικαστικές τέχνες και τον χορό, δημιουργώντας ένα διαφορετικό έργο κάθε φορά εμπνευσμένο από μια χορευτική δημιουργία.

Keith Haring

Στα εργαστήρια του Σεπτεμβρίου θα εξερευνήσουμε τη δουλειά του Keith Haring και τη σχέση που αυτή αναπτύσσει με τη μουσική και το χορό.

Tο έργο του Haring μεταφέρει μέσα από τα σχέδιά του και τον κώδικα συμβόλων που ανέπτυξε την ενέργεια της κίνησης και του χορού.

Στις συναντήσεις μας θα αναγνωρίσουμε τις διαφορετικές θέσεις τις οποίες παίρνει το σώμα όταν κινείται χορεύοντας και στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε σχεδιάζοντας τη δική μας ακολουθία κινήσεων. Αυτήν την ακολουθία θα την αποτυπώσουμε με ειδικά χρώματα πάνω σε μια κούπα από πορσελάνη. Kάτι ανάλογο με αυτό που έκανε ο Haring, με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Μάρω Μιχαλακάκου, Εικαστικός

 

Τρίτη 24/09 | 18.30-21.00

Για παιδιά 8 έως 12 ετών και τους/τις συνοδούς τους
Μόνο για Μέλη - Έως 10 παιδιά και 10 συνοδοί

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Οι σύνδεσμοι για τις προκρατήσεις αποστέλλονται στα Μέλη μέσω του SNFCC Members Newsletter.

Δείτε ακόμα

Τρίτη 10/09, 18:30

Members Events: Γλυπτική και Χορός - Από το υλικό στην κίνηση

Περισσότερα

Τρίτη 03/09, 18:30

Members Events: Εργαστήριο Κεραμικής - Από τον κεραμέα στον αγγειοπλάστη

Περισσότερα