Film Club: How to Have Sex (2023) - Εικόνα

Δες την ταινία και έλα να τη συζητήσουμε παρέα με τους συντονιστές του Cinobo!

Η Λέσχη Κινηματογράφου των Μελών τον Φεβρουάριο συζητάει την ταινία How to have sex. Καλύτερη ταινία στο τμήμα Ένα Κάποιο Βλέμμα των Καννών και Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας για ένα από εκείνα τα σπάνια ντεμπούτα στα οποία δε μπορείς παρά να αναγνωρίσεις ένα τεράστιο νέο ταλέντο. Η Μόλι Μάνινγκ Γουόκερ παρατηρεί χωρίς ποτέ να φλυαρεί, παραδίδοντας μια εκπληκτική σπουδή πάνω στη συναίνεση με τρόπο απόλυτα σύγχρονο.

Σύνοψη:
Τρεις νεαρές κοπέλες από την Αγγλία ταξιδεύουν στα Μάλια για να ζήσουν το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής τους. Θέλουν να ζήσουν την all inclusive διονυσιακή εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού: αλκοόλ, κλάμπινγκ, γνωριμίες με αγόρια Είναι εξάλλου κάτι σαν παράδοση ενηλικίωσης. Όμως κάτι θα συμβεί το τελευταίο βράδυ, κάτι που αρχικά κι οι ίδιες δε μπορούν ακριβώς να προσδιορίσουν. Κι είναι αρκετό για να γκρεμίσει κάθε εφηβικό όνειρο.

*Οι ταινίες της Λέσχης δεν προβάλλονται κατά τις συναντήσεις.

Συντονιστές Συζήτησης:
Τάσος Μελεμενίδης (Curation and Acquisitions Manager, Cinobo), Ευτυχία Τερζή (Programming Assistant, Cinobo), Θοδωρής Δημητρόπουλος (Σύμβουλος Curation, Cinobo), Τάσος Χατζηευφραιμίδης (Curator, Cinobo)

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου | 19.00 – 21.00
Αίθουσα Πολλαπλών II ΕΒΕ

Έως 25 συμμετοχές – για Μέλη και τον καλεσμένο τους
Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Για τη συμμετοχή στο SNFCC Members Film Club x Cinobo είναι απαραίτητο όσοι κρατούν θέση να έχουν δει τις ταινίες του μήνα. Οι ταινίες δεν προβάλλονται κατά τις συναντήσεις.
Oι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών Φεβρουαρίου ανοίγουν την 01/2, στις 12.00
 

Δείτε ακόμα