Around the World in 80 WOWs - Εικόνα

Ποιο είναι το δυνατό σου σημείο; Πώς μπορεί αυτό να σε βοηθήσει ώστε να χτίσεις μια υγιή σχέση με το χρήμα; Σκέφτηκες ποτέ ότι κάτι που θέλεις μπορεί να είναι ανάγκη για εμένα αλλά επιθυμία για εσένα; Ξέρεις ότι όλα τα παιδιά μπορούμε να τα πάμε καλά με τα οικονομικά μας;

Σε αυτό το εργαστήριο τα παιδιά θα μάθουν τις οδηγίες χρήσης του χρήματος που είναι αναπόσπαστο κομμάτι ολόκληρης της ζωής τους. Θα κάνουν δραστηριότητες, θα δοκιμάσουν τρόπους σκέψης με εργαλείο το χρήμα ώστε να δουν τον αντίκτυπό του και τη δύναμη που έχουν όταν ξέρουν πώς να το χρησιμοποιούν.

Για να συμμετάσχεις στο εργαστήριο, δεν έχεις παρά να σκεφτείς πώς αξιοποιείς το χαρτζιλίκι σου και ποιο είναι το δυνατό σημείο σου που θα ήθελες να μοιραστείς με άλλα παιδιά! 

Σχεδιασμός - Υλοποίηση: Αγγελική Σαββίδου, Σύμβουλος Οικονομικής Ανάπτυξης

Σάββατο 06/04
14.30-15.30
Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Ι 

Για παιδιά 11-15 ετών
Έως 20 συμμετοχές

Με σειρά προτεραιότητας 

Οι ανήλικοι έως 12 ετών πρέπει υποχρεωτικά να συνοδεύονται από ενήλικο άτομο. Για τη συμμετοχή του/της ανήλικου/ης στο εργαστήριο, ο/η ενήλικας συνοδός δεν υποχρεούται να έχει Festival Pass.
 

Για κατόχους Festival Pass
Ηλεκτρονική αγορά Festival Pass 

WOW Festival Pass 2024 - Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay)
Με την Επιλογή Τιμής (Choose-What-You-Pay), αποφασίζετε εσείς την κατάλληλη τιμή του Festival Pass σας. Η προτεινόμενη τιμή είναι 30€, ενώ υπάρχει ένα εύρος επιλογών. Η ελάχιστη τιμή είναι 10€. 

Δείτε ακόμα

Κυριακή 07/04, 21:15

Prima Facie της Suzie Miller | Σκηνική Ανάγνωση επιλεγμένων σκηνών

Περισσότερα

Σάββατο 06/04, 06:00

Πέπη Λουλακάκη | ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Περισσότερα