Μembers' Meetup: Όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση, αφή | Μία συζήτηση για τις αισθήσεις - Εικόνα

Θέμα: «Αν έχεις τα μάτια σου ανοικτά, 
αν είσαι σε επαφή με τις αισθήσεις σου όπως κάθε μικρό παιδί, 
τότε θα βρεις και σύ μια λύση» 
                                     Fritz Perls

Όραση, ακοή, όσφρηση, γεύση, αφή… 

Οι πέντε αισθήσεις που ενεργοποιούν το σώμα! Που ενεργοποιούν το συναίσθημα και την έκφρασή του. Ζωντανεύουν την επαφή μας με το περιβάλλον και ενισχύουν τη δημιουργικότητά μας και την τέχνη του 
«ευ ζην», καθώς όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτές γινόμαστε ζωγράφοι, σκηνοθέτες, γλύπτες, συνθέτες, ποιητές της ζωής μας εμπλουτίζοντάς την γόνιμα.

Το Members meetup Ιανουαρίου εστιάζει στις ευρύτερη έννοια των αισθήσεων. Σε αυτή τη συνάντηση, θα διερευνήσουμε τη σημαντικότητά τους στη ζωή μας, θα πειραματιστούμε μέσω της διαδικασίας της επίγνωσης και συζητώντας θα μοιραστούμε την εμπειρία μας.

Πέμπτη 20/01 | 19.00 – 21.00
ΠΥΡΓΟΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΒΕ

Έως 20 συμμετοχές – μόνο για Μέλη
Ελεύθερη είσοδος, με ηλεκτρονική προεγγραφή 

Μπάλλιου Δέσποινα, M.Sc. Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Ψυχοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια Gestalt, κάτοχος ECP (European Certificate of Psychotherapy). Μέλος της Επιτροπής των Εκπαιδευτικών Κριτηρίων της EAGT (European Association for Gestalt Therapy). Ιδρυτικό μέλος του Gestalt Foundation και της EEΨG (Ελληνικής Εταιρίας Ψυχοθεραπείας Gestalt).

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα