Λέσχη Ανάγνωσης: Ιστορία Ενός Αιχμαλώτου

Για τον Σεπτέμβριο, η Λέσχη Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού, σε συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, διαβάζει ένα βιβλίο με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή: την Ιστορία Ενός Αιχμαλώτου, του Στρατή Δούκα. Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, η συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης, Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, θα υποδεχτεί τους συμμετέχοντες στο Μεσογειακό Κήπο για να μοιραστούν εμπειρίες, συναισθήματα και ιδέες, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις, με αφετηρία το βιβλίο του μήνα. 

Περισσότερα
Λέσχη Ανάγνωσης: Ιστορία Ενός Αιχμαλώτου - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Τζέρρυ Σπινέλλι, Στάργκερλ

Τον Σεπτέμβριο συνεχίζουμε με ενθουσιασμό τη Λέσχη Ανάγνωσης για εφήβους, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη. Το βιβλίο που θα διαβάσουμε αυτόν το μήνα μαζί είναι το Στάργκερλ του Τζέρρυ Σπινέλλι. 30 μέλη από 12 έως 16 ετών, δίνουν διαδικτυακό ραντεβού την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 13.00-14.30 για να ανακαλύψουν νέους κόσμους που περιμένουν να δημιουργηθούν από τους ίδιους τους αναγνώστες, δηλαδή εμάς. 

Περισσότερα
Reading Club: Teenage Book | Jerry Spinelli, Stargirl - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο

Το Σεπτέμβριο συνεχίζεται το ραντεβού της Παιδικής Λέσχη Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού για τους μικρούς βιβλιόφιλους με συντονίστρια, την Άρτεμη Μάνου. Αφορμή για τη συνάντηση του μήνα είναι το βιβλίο «Το αγόρι, ο τυφλοπόντικας, η αλεπού και το άλογο», του Τσάρλι Μάκεσι. 

Περισσότερα
Reading Club: Children’s book | The Boy, the Mole, the Fox and the Horse - Εικόνα