Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο (7-9 ετών) | Πες το μ' ένα παραμύθι... - Τα ασημένια πατίνια

Τον Δεκέμβριο, η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης για τους μικρούς βιβλιόφιλους, συνεχίζεται με συντονίστρια την Κάλη Καββαθά. Η Κάλη Καββαθά, νηπιαγωγός και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και ενήλικες, είναι η συγγραφέας του βιβλίου Εκδρομή με τον Φεδερίκο, μιας διδακτικής προσέγγισης ποιημάτων του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στο νηπιαγωγείο.

Περισσότερα
Reading Club: Children's Book (7-9 years old) |The Incredible Adventures of Ten Socks (Four Right Ones and Six Left Ones) - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο (10-12 ετών) | Η συμμορία με τις μπλε κάλτσες #3: Αυτή η Ιστορία δεν είναι αληθινή

Τον Δεκέμβριο, συνεχίζεται η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης, για τους μικρούς βιβλιόφιλους από 10 έως 12 ετών, με συντονίστρια τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση. Η Αγγελική Δαρλάση γράφει πεζογραφία και θέατρο, ενώ έχει ασχοληθεί επίσης με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ανάμεσα στα έργα της που έχουν αποσπάσει διακρίσεις βρίσκονται τα Αγόρι στο θεωρείο, Παλιόπαιδο, Τότε που κρύψαμε έναν άγγελο και Ονειροφύλακες.

Περισσότερα
Reading Club: Children’s Book (9–12 years old) | My People - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Λόρεν Σεντ Τζον, Η Κατ Γουλφ ερευνά

Τον Δεκέμβριο, η Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ, συνεχίζεται με συντονιστή τον δημιουργό κόμικς και μεταφραστή, Θανάση Πέτρου. Μεταξύ των έργων του, συγκαταλέγονται τα Γιαννούλης Χαλεπάς. Ο μύθος της νεοελληνικής γλυπτικής (σε σενάριο Δημήτρη Βανέλλη, Εκδόσεις Πατάκη, 2019), Γρα-Γρου (σε σενάριο Τάσου Ζαφειριάδη και Γιάννη Παλαβού, εκδ. Ίκαρος), Στη μάχη του Μαραθώνα (σε σενάριο Κατερίνας Σέρβη, Εκδόσεις Πατάκη, 2015).

Περισσότερα
Reading Club: Teenage Literature | The “Laurus” Case and other stories - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Soloúp, Αϊβαλί

Τον Δεκέμβριο, η Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ συνεχίζεται με τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο στον ρόλο του συντονιστή.

Περισσότερα
Reading Club: The Conspiracy of Angels - Εικόνα

Λίστες Βιβλίων της ΕΒΕ για τα Χριστούγεννα

Προτάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος

Περισσότερα
Λίστες Βιβλίων της ΕΒΕ για τα Χριστούγεννα - Εικόνα