Open Agora: Διήμερο bazaar και παράλληλες δράσεις - Εικόνα

Ένα διήμερο bazaar αφιερωμένο σε ΜΚΟ και ομάδες που κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο

Με στόχο την ενεργοποίηση του δημόσιου χώρου ως κοινό τόπο συνάντησης, προσβασιμότητας και δημιουργίας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) διοργανώνει μία διήμερη ανοιχτή αγορά με μη κερδοσκοπικές, ανεξάρτητες, εθελοντικές και ακτιβιστικές οργανώσεις, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ.

Το 1ο Οpen Agora στο ΚΠΙΣΝ είναι αφιερωμένο στη θεματική «Υγεία, Ψυχική Υγεία και Αναπηρία» και εγκαινιάζεται τον Δεκέμβριο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας (3/12).

Στο πλαίσιο της ενέργειας αυτής, η έννοια της «Αγοράς» έχει διττή σημασία: μία πλατφόρμα γνωριμίας και διαλόγου του κοινού του ΚΠΙΣΝ με ποικίλες ομάδες κοινωνικής δράσης, όσο και τόπο φιλοξενίας μίας ανοιχτής αγοράς, στην οποία οι οργανώσεις θα έχουν την δυνατότητα να πωλούν τα προϊόντα τους, προς ενίσχυση του σκοπού τους.

Η πρωτοβουλία επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει το κοινό του ΚΠΙΣΝ σε θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων και που άπτονται του περιεχομένου δράσης των ομάδων αυτών, καθώς και να ενισχύσει τις συμμετέχουσες οργανώσεις, δίνοντάς τους ένα βήμα για εξωστρέφεια.

Το Open Agora θα πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους του ΚΠΙΣΝ, αφιερώνοντας κάθε φορά το περιεχόμενό της σε μία διαφορετική θεματική. Με τον τρόπο αυτό θα δίνεται η ευκαιρία σε όλο και περισσότερες ομάδες πολιτών και σε φορείς να συμμετέχουν, διαχέοντας τις αξίες και την αποστολή τους.

Στο πρώτο Open Agora, θα συμμετέχουν οι:

Το διήμερο συμπληρώνει ένα πρόγραμμα παράλληλων δράσεων και εργαστηρίων στον Φάρο, που προσφέρονται από τους συμμετέχοντες οργανισμούς, ενώ αγαπημένοι μουσικοί παραγωγοί στέκονται πίσω από τα decks και «ντύνουν» εορταστικά το 1o Open Agora!

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Δράσεις συνεχόμενης ροής

2-3/12, 10.30 – 21.00

Συλλογή φαρμάκων από την GIVMED

Το GIVMED | Share medicine Share life είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση που εξασφαλίζει την πρόσβαση κοινωνικά ευπαθών ομάδων σε φάρμακα (ηλικιωμένους, παιδιά, άπορους, πρόσφυγες, ψυχικά ασθενείς). Ιδρύθηκε τον Μάρτιο 2016 και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει συνολικά 781.365 κουτιά φαρμάκων, υγειονομικού και παραφαρμακευτικού υλικού, αξίας 6.955.774 ευρώ μέσω ενός δικτύου 187 κοινωφελών φορέων-σημείων δωρεάς.

Στo πλαίσιo του διήμερου bazaar δωρίζουμε τα φάρμακα που μας περισσεύουν!

Συγκεντρώνουμε φάρμακα και προϊόντα υγείας που δε χρειαζόμαστε για να καλύψουν ανάγκες των κοινωνικών φαρμακείων, γηροκομείων και άλλων φορέων του δικτύου GIVMED.

Δραστικές ουσίες σε μεγαλύτερη ανάγκη:

 • Paracetamol: DEPON, PANADOL
 • Omeprazole: EFROZIN, LOSEC, LORDIN, ELKOSTOP
 • Atorvastatin: ARVASTATIL, ATORCARD, LIPITOR, DANELIP

Προσοχή! Για λόγους ασφαλείας βεβαιωθείτε ότι τα φάρμακα που θέλετε να δωρίσετε είναι κατάλληλα για δωρεά. Δείτε εδώ αναλυτικά τι μπορεί να δωρηθεί.

 

Συλλογή ειδών ρουχισμού από την Immortaliting

To Immortaliting λειτουργεί την κινητή μονάδα Metamorphosis, την πρώτη κινητή μονάδα ντους και παροχής καθαρών και χρήσιμων ρούχων για τον άστεγο πληθυσμό και προσφέρει υπηρεσίες επανένταξης και πρόσβασης σε υπηρεσίες υγιεινής, καθώς και σε καθαρά ρούχα.

Ενισχύστε την γκαρνταρόμπα της κινητής μονάδας Metamorphosis που μπορείτε να επισκεφθείτε στη Μικρή Αγορά.

Μπορείτε να φέρετε ένα ρούχο σας, να γράψετε ένα μήνυμα για τον αποδέκτη και να το κρεμάσετε στην γκαρντραρόμπα του Metamorphosis, με την ευχή να συνεχίσει την ιστορία  του σε μια άλλη ζωή συνανθρώπου μας σε ανάγκη.

Συλλέγονται

 • Καθαρά ενδύματα και έτοιμα για χρήση από συνανθρώπους μας που βιώνουν συνθήκες αστεγίας 
 • Μεγέθη Medium και Large 
 • Ανδρικά ενδύματα τύπου casual (φόρμες, πουλόβερ, φούτερ, μπουφάν)

Δεν συλλέγονται

 • Παιδικά, γυναικεία ενδύματα, κοστούμια
 • Παπούτσια
 • Εσώρουχα
 • Κλινοσκεπάσματα, λευκά είδη, κουβέρτες
   

Δωρεάν Λιπομέτρηση από τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα προσφέρει δωρεάν λιπομέτρηση και προσωπική συμβουλευτική από εξειδικευμένους επιστήμονες, οι οποίοι θα παρέχουν προσωπικές συμβουλές που βελτιώνουν τη διατροφή και την υγεία.

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας| Για παιδιά και ενήλικες

ΦΑΡΟΣ

Everyone is Santa's favorite με τον Θαλπό - Ψυχική Υγεία
Διαδραστικές δράσεις με μήνυμα την συμπερίληψη στην Υγεία, την Ψυχική Υγεία και την Αναπηρία.

 • Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Συμπερίληψης  - το κοινό γίνεται μέρος της λύσης σε ζητήματα συμπερίληψης που συχνά αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία και συλλογικά στολίζεται ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με μηνύματα και προτάσεις για μια συμπεριληπτική κοινωνία.
 • Ένα στολίδι για τον Άλλον - κάθε συμμετέχοντας διακοσμεί ξύλινα στολίδια με μια ευχή, τα οποία αφήνει ως δώρο για κάποιον άλλον
 • Ο τοίχος των Συναισθημάτων  - κάθε συμμετέχοντας εκφράζει και μοιράζεται το συναίσθημα του, και όλοι μαζί δημιουργούμε ένα πρίσμα συναισθημάτων όπου υπάρχει χώρος για κάθε συναίσθημα για τα Χριστούγεννα

Τρέξε Μαζί μου Α.Μ.Κ.Ε

Είσαι άτομο με κινητική αναπηρία; Είσαι ερασιτέχνης δρομέας; Θέλεις να συμμετέχεις σε κάποιον αγώνα δρόμου με ειδικό αγωνιστικό αμαξίδιο;
Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα μπορείς να δεις από κοντά ειδικά αγωνιστικά αμαξίδια σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στην Ελλάδα από τον αρχιτέκτονα Δημήτρη Κορρέ και τον μηχανικό Δημήτρη Κούτσια τα οποία έχουν κατασκευαστεί με γνώμονα την άνεση και ασφάλεια του αναπήρου που κάθεται, καθώς και την εργονομία του συνοδού δρομέα. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα βιωματικής δοκιμής των αμαξιδίων ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους του Τρέξε Μαζί Μου οι οποίοι θα εξηγήσουν πώς κάποιος μπορεί να λάβει μέρος σε μελλοντικούς αγώνες και τα οφέλη της συμμετοχής.
Πρόσφατα πάνω από 40 άτομα με αναπηρία συμμετείχαν σε όλες τις διαδρομές του Διεθνή Μαραθωνίου της Αθήνας στο πλαίσιο του προγράμματος Wheels Of Change της Stoiximan και της Α.Μ.Κ.Ε. Τρέξε Μαζί Μου. 

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά άνω των 8 ετών ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

Εργαστήρια και workshops ανά ημέρα

Σάββατο 2/12

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ| Sports Excellence που λειτουργεί με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ενισχύει με τη συμμετοχή του στο 1ο Οpen Agora στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την εκστρατεία ενημέρωσης για το ρόλο της άσκησης σε θέματα «Υγείας, Ψυχική Υγείας και Αναπηρίας», με εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης με σύγχρονο εξοπλισμό. Η επιστημονική ομάδα θα παρουσιάσει στους επισκέπτες το πρόγραμμα της «Θεραπευτικής Άσκησης» για ασθενείς με καρκίνο με τη δράση “Action for Cancer”, για παιδιά με αναπηρία με τη δράση “Action for Kids with Disabilities”, καθώς και το Πρόγραμμα Πρόληψης και Ανίχνευσης Κινδύνου Πτώσεων για άτομα άνω των 65 ετών. Οι δράσεις θα υποστηριχθούν από εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Φυσικοθεραπευτές με δραστηριότητες, όπως η δοκιμή προγραμμάτων θεραπευτικής άσκησης, η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης και η ενημέρωση για την αξία της άσκησης και της φυσικής δραστηριότητας. Πιο συγκεκριμένα:

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Εργαστήριο Θεραπευτικής Άσκησης με την χρήση αθλητικού εξοπλισμού με στόχο τη συμμετοχή και την ενθάρρυνση ανθρώπων όλων των ηλικιών να συμμετέχουν σε προγράμματα άθλησης καθώς και να αξιολογήσουν τη φυσική τους κατάσταση.
 Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για παιδιά με αναπηρία με την πλατφόρμα Kinems μέσα από διασκεδαστικά εικονικά παιχνίδια με εκπαιδευτικό στόχο.
 Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας |Για παιδιά άνω των 6 ετών
ΦΑΡΟΣ

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Εργαστήριο Ανίχνευσης Κινδύνου Πτώσεων με τη χρήση εξειδικευμένων κλινικών δοκιμασιών για την ανίχνευση του κινδύνου πτώσεων που διατρέχουν τα άτομα άνω των 65 ετών, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση για την αύξηση της φυσικής τους δραστηριότητας.
 Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

13:00-14:10
«Boccia», 70' Σύλλογος Περπατώ

Το Boccia αποτελεί παραολυμπιακό άθλημα, σχεδιασμένο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση ή άλλη κινητική αναπηρία που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, τόσο σε επίπεδο δραστηριότητας αναψυχής όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το άθλημα απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, συντονισμό, δυνατότητα ελέγχου των μυών, ακρίβεια, ομαδικότητα, συνεργασία, στρατηγική και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

13:00-15:00
«Γνωριμία με τη Θεραπευτική Φωτογραφία!» 120’ Eyes of Light - Φορέα Τέχνης στην Υγεία

Η Θεραπευτική Φωτογραφία είναι μια δημιουργική μέθοδος για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας που καλλιεργεί την αυτογνωσία, την αυτο-έκφραση και τις θετικές σκέψεις και συναισθήματα, μέσα από τη δυναμική της ομάδας,. Στο εισαγωγικό αυτό workshop θα αξιοποιήσουμε τις συμβολικές δυνατότητες της εικόνας, ενεργοποιώντας την παρατηρητικότητα, τη φαντασία, και την επίγνωση του παρόντος, και θα νιώσουμε πιο ανοιχτοί, χαλαροί και συνδεδεμένοι με τους άλλους.

Το workshop απευθύνεται σε ενήλικες και δεν απαιτεί φωτογραφικές γνώσεις ή εξοπλισμό, πέραν της κάμερας του κινητού τους τηλεφώνου.

Συντονισμός: Δήμητρα Ερμείδου, Εισηγήτρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας, Ιδρύτρια και Υπεύθυνη Προγραμμάτων του Eyes of Light - Φορέα Τέχνης στην Υγεία.
Έως 16 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για ενήλικες

 

17:00-19:00
Facepainting, 120' Γιατροί Χωρίς Σύνορα
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

17:00-19:00
«Τζάμπολ Αγάπης-Μία Μπάλα Μπάσκετ Ενώνει Όλα τα Παιδιά», 120’ Τζάμπολ Αγάπης

Το Τζάμπολ Αγάπης αποτελεί Πρόγραμμα «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής», αναγνωρισμένο από την Ελληνική Δημοκρατία για Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας.
Περιλαμβάνει δράσεις για την εκπαίδευση των παιδιών της Ειδικής Αγωγής στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ και δραστηριότητες Συν-Εκπαίδευσής τους με άλλα παιδιά καλλιεργώντας την αποδοχή τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας| Για παιδιά από 8 ετών και άνω και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

Κυριακή 3/12

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ| Sports Excellence που λειτουργεί με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), ενισχύει με τη συμμετοχή του στο 1ο Οpen Agora στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την εκστρατεία ενημέρωσης για το ρόλο της άσκησης σε θέματα «Υγείας, Ψυχική Υγείας και Αναπηρίας», με εξατομικευμένα προγράμματα άσκησης με σύγχρονο εξοπλισμό. Η επιστημονική ομάδα θα παρουσιάσει στους επισκέπτες το πρόγραμμα της «Θεραπευτικής Άσκησης» για ασθενείς με καρκίνο με τη δράση “Action for Cancer”, για παιδιά με αναπηρία με τη δράση “Action for Kids with Disabilities”, καθώς και το Πρόγραμμα Πρόληψης και Ανίχνευσης Κινδύνου Πτώσεων για άτομα άνω των 65 ετών. Οι δράσεις θα υποστηριχθούν από εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και Φυσικοθεραπευτές με δραστηριότητες, όπως η δοκιμή προγραμμάτων θεραπευτικής άσκησης, η αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης και η ενημέρωση για την αξία της άσκησης και της φυσικής δραστηριότητας. Πιο συγκεκριμένα:

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Εργαστήριο Θεραπευτικής Άσκησης με την χρήση αθλητικού εξοπλισμού με στόχο τη συμμετοχή και την ενθάρρυνση ανθρώπων όλων των ηλικιών να συμμετέχουν σε προγράμματα άθλησης καθώς και να αξιολογήσουν τη φυσική τους κατάσταση.
 Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για παιδιά με αναπηρία με την πλατφόρμα Kinems μέσα από διασκεδαστικά εικονικά παιχνίδια με εκπαιδευτικό στόχο.
 Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας |Για παιδιά άνω των 6 ετών
ΦΑΡΟΣ

10:30-14:00, 17:00-21:00 Sports Excellence
Εργαστήριο Ανίχνευσης Κινδύνου Πτώσεων με τη χρήση εξειδικευμένων κλινικών δοκιμασιών για την ανίχνευση του κινδύνου πτώσεων που διατρέχουν τα άτομα άνω των 65 ετών, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση για την αύξηση της φυσικής τους δραστηριότητας.
 Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

11:30-13:30
Facepainting, 120' ΕEΠΑΑ ΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ "ΣΕΙΡΙΟΣ"   
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας| Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

12:30-13:40
Boccia, 70' Σύλλογος Περπατώ

Το Boccia αποτελεί παραολυμπιακό άθλημα, σχεδιασμένο για άτομα με εγκεφαλική παράλυση ή άλλη κινητική αναπηρία που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο, τόσο σε επίπεδο δραστηριότητας αναψυχής όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Το άθλημα απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, συντονισμό, δυνατότητα ελέγχου των μυών, ακρίβεια, ομαδικότητα, συνεργασία, στρατηγική και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας| Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

13:00-15:00
«Γνωριμία με τη Θεραπευτική Φωτογραφία!» 120’ Eyes of Light - Φορέα Τέχνης στην Υγεία

Η Θεραπευτική Φωτογραφία είναι μια δημιουργική μέθοδος για την ενίσχυση της ψυχικής υγείας που καλλιεργεί την αυτογνωσία, την αυτο-έκφραση και τις θετικές σκέψεις και συναισθήματα, μέσα από τη δυναμική της ομάδας,. Στο εισαγωγικό αυτό workshop θα αξιοποιήσουμε τις συμβολικές δυνατότητες της εικόνας, ενεργοποιώντας την παρατηρητικότητα, τη φαντασία, και την επίγνωση του παρόντος, και θα νιώσουμε πιο ανοιχτοί, χαλαροί και συνδεδεμένοι με τους άλλους.

Το workshop απευθύνεται σε ενήλικες και δεν απαιτεί φωτογραφικές γνώσεις ή εξοπλισμό, πέραν της κάμερας του κινητού τους τηλεφώνου.

Συντονισμός: Δήμητρα Ερμείδου, Εισηγήτρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας, Ιδρύτρια και Υπεύθυνη Προγραμμάτων του Eyes of Light - Φορέα Τέχνης στην Υγεία.
Έως 16 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για ενήλικες

14:30-15:30
Τεχνική Βλέποντα Οδηγού ΑΜΥΜΩΝΗ

Στη συνάντηση αυτή, οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με την τεχνική συνοδείας ατόμων με οπτική αναπηρία.
Οι επισκέπτες/τριες έχουν την ευκαιρία σε ζευγάρια, με τη χρήση μάσκας ύπνου, να μάθουν πως είναι να συνοδεύει κάποιος/α άτομο με οπτική αναπηρία.

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά από 6 ετών και άνω και ενήλικες

16:00-17:00
«Παίζω με κλειστά τα μάτια», 60’ Σκύλοι Βοηθοί Ελλάδας

Βιωματικό εργαστήρι εξοικείωσης με την τυφλότητα.  Οι επισκέπτες έχοντας τα μάτια τους κλειστά καλούνται να ανακαλύψουν χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και μυρωδιές, να γνωρίσουν το λευκό μπαστούνι και ακολουθώντας ήχο να κάνουν μία μικρή διαδρομή. Επίσης γνωρίζουν από κοντά έναν σκύλο οδηγό και περπατούν μαζί του.

Έως 16 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

16:00-17:00
Video εικονικής πραγματικότητας 60’ Σκύλοι Βοηθοί Ελλάδας

Ο θεατής φορώντας τα ειδικά γυαλιά (headset) θα παρακολουθήσει ένα βίντεο 6’ που δημιουργήθηκε από τον Οργανισμό ΣΚΥΛΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΕΛΛΑΔΑΣ. Με το βίντεο εικονικής πραγματικότητας θα μπορέσει να "μπει" στη θέση ενός παιδιού με αυτισμό που επισκέπτεται ένα λούνα παρκ με την οικογένειά του και τον σκύλο βοηθό του.  Θα νιώσει πώς αντιλαμβάνεται τα έντονα ερεθίσματα από το περιβάλλον, τις δυσκολίες και τους τρόπους με τους οποίους βοηθάει ο σκύλος βοηθός του να τις ξεπεράσει.

Έως 10 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας| Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

17:30-18:15
Εργαστήρι Ιαπωνικών κρουστών (Taiko) 60' ΕEΠΑΑ ΚΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ "ΣΕΙΡΙΟΣ"

Γνωριμία με τα ιδιαίτερα ιαπωνικά τύμπανα Taiko. Το TAIKO DO είναι μια ρυθμική, δυναμική και συγχρόνως διασκεδαστική δραστηριότητα για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικής ικανότητας. Αποτελεί ένα συνδυασμό μουσικής, γυμναστικής, κινησιολογίας, κώδικα σεβασμού και καλής συμπεριφοράς, που χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και θεραπευτικά, διεθνώς. Μια δοκιμή θα σας πείσει!
Εισηγητής: Νίκος Σουλιώτης, Υπεύθυνος Atene Daiko - Τα Τύμπανα του Ήλιου

Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας | Για παιδιά και ενήλικες
ΦΑΡΟΣ

 

DJ Line up

Σάββατο 2/12    
10.30-13.00    Mighty Robot
13.00-15.30    George Garavellos
18.30-21.00    Afrogirl

Κυριακή 3/12    DJ 
10.30-13.00    Palov 
13.00-15.30    Fotini Galani
18.30-21.00    Dr Orange
 

Σάββατο 02 και Κυριακή 03/12, 10.30-21.00

ΦΑΡΟΣ

Είσοδος Ελεύθερη

 

Δείτε ακόμα

Κυριακή 03/12, 16:00

Μονοπάτια συμπερίληψης & συμμετοχής: Το παιδί με αναπηρία στην καθημερινή ζωή

Περισσότερα