Εικαστικό Εργαστήριο Μελών για ενήλικες και παιδιά | Τέχνη και Παραδοσιακές Τεχνικές: Paper Bag Stories

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου, η Ίρις Σαμαρτζή, εικονογράφος παιδικών βιβλίων θα μας καθοδηγήσει σε ένα εργαστήριο τρισδιάστατης χειροτεχνίας εμπνευσμένο από τις προσωπικές ιστορίες, τις αναμνήσεις και τα πρόσωπα που κουβαλάμε μέσα μας.

Περισσότερα
Members’ Creative Workshop for Adults and Children | Art and Traditional Techniques: Paper Bag Stories - Εικόνα

Members' event: Η αποδοχή του απείρου - Εκδήλωση εξοικείωσης με τον αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, την Τρίτη 2 Απριλίου στις 19.00, η liminal, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και το TheHappyAct, προσφέρει ένα  εργαστήριο με στόχο την ενημέρωση σχετικά με τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος.

Περισσότερα
Members' event: Η αποδοχή του απείρου - Εκδήλωση εξοικείωσης με τον αυτισμό - Εικόνα

Εικαστική ξενάγηση Μελών στο Delta Restaurant με την Artworks

Tο Πρόγραμμα Μελών συνεχίζει για 3η σεζόν τις εικαστικές ξεναγήσεις σε συνεργασία με την ARTWORKS και το εστιατόριο Delta.

Περισσότερα
Visual Arts Tour for Members with Artworks at Delta Restaurant   - Εικόνα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών | Επίσκεψη στο studio και γνωριμία με τη Σοφία Στεβή (Artworks)

Tο Πρόγραμμα Μελών συνεχίζει για 3η σεζόν τις εικαστικές ξεναγήσεις σε συνεργασία με την ARTWORKS και το εστιατόριο Delta.

Περισσότερα
SNFCC Members Off the Premises | Meeting Sofia Stevi (Artworks) at her studio - Εικόνα

Εικαστικό Εργαστήριο Μελών | Τέχνη και Παραδοσιακές Τεχνικές: Κατασκευή λαμπάδας με άνθη από το Πάρκο

Στο εργαστήριο του Απριλίου, λίγο πριν τις γιορτές, συναντιόμαστε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος για ένα εργαστήριο κατασκευής λαμπάδας. Ξεκινώντας με μία εισαγωγή για τη μέλισσα, έναν από τους βασικούς επικονιαστές του Πάρκου, και την αναγκαιότητά της για την ισορροπία του οικοσυστήματος, θα χρησιμοποιήσουμε μελισσοκέρι για μία δημιουργική εμπειρία κατασκευής της εορταστικής μας λαμπάδας την οποία έπειτα θα διακοσμήσουμε με φυσικά άνθη από τον Μεσογειακό κήπο του Πάρκου. Σχεδιασμός/ Υλοποίηση: Γιώτα Νιζάμη (MeliCera)  

Περισσότερα
Members’ Creative Workshop | Art and Traditional Techniques: Making an Easter candle with flowers from the Park - Εικόνα

Mέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των Τειχών | Έρωτας στην Πόλη: Θεματική Ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη

Τον Απρίλιο, εγκαινιάζουμε μία νέα συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη στο πλαίσιο των δράσεων εκτός των τειχών, για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ. Η πρώτη μας ξενάγηση στην Εθνική Πινακοθήκη με θέμα τον Έρωτα στην Πόλη μας μεταφέρει σε μία εποχή που οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες συναντιούνται σε drive-in και καφενεία, κάνουν καντάδες και βόλτες στη νυχτερινή Αθήνα. Μαζί, περιηγούμαστε στις λεωφόρους και τα στενά της περιοδικής έκθεσης της Εθνικής Πινακοθήκης Αστυγραφία: Η ζωή της πόλης τις δεκαετίες 1950-1970, σε επιμέλεια της Διευθύντριας της ΕΠΜΑΣ, Συραγώς Τσιάρα.

Περισσότερα
SNFCC Members Off the Premises | Love in the City: Thematic Guided Tour of the National Gallery - Εικόνα