Visual Arts Tour for Members with Artworks at Delta Restaurant   - Εικόνα

Tο Πρόγραμμα Μελών συνεχίζει για 3η σεζόν τις εικαστικές ξεναγήσεις σε συνεργασία με την ARTWORKS και το εστιατόριο Delta. Τον Απρίλιο θα πραγματοποιήσουμε δύο ξεναγήσεις στο εστιατόριο Delta όπου η γαστρονομία συναντά τον κόσμο της σύγχρονης τέχνης.

Και φέτος, επιλεγμένα έργα των Artworks fellows εντάσσονται οργανικά στον εντυπωσιακό χώρο του εστιατορίου με σκοπό την ανάδειξή τους. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στο εστιατόριο Delta θα περιηγηθούμε στον χώρο τρεις φορές, κάθε φορά εξετάζοντάς τον υπό ένα διαφορετικό πρίσμα. Εκπρόσωποι από το Delta θα μας μιλήσουν αρχικά για τη γαστρονομία και τη φιλοσοφία του βραβευμένου με 2 Michelin εστιατορίου και στη συνέχεια θα εξετάσουμε τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του χώρου, μαζί με το τμήμα εγκαταστάσεων του ΚΠΙΣΝ. Κλείνοντας, θα περιηγηθούμε στον χώρο από εκπροσώπους της Artworks στα επιλεχθέντα έργα των ακόλουθων καλλιτέχνιδων:

Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Λυδία Μηλίγκου, Ειρήνη Μπαχλιτζανάκη, Σοφία Στεβή και Δέσποινα Φλέσσα

Δευτέρα 29 Απριλίου

Slot 1: 18.30 – 19.30

Slot 2: 20.00- 21.00

Delta Restaurant (σημείο συνάντησης)

Για την ξενάγηση του Απριλίου οι προεγγραφές ανοίγουν την 01/4 στις 12.00

Έως 20 συμμετοχές/ slot – για Μέλη και καλεσμένο

Ηλεκτρονική προεγγραφή

Το 1οstudio visit θα πραγματοποιηθεί στις 27/4, στο studio της Σοφίας Στεβή. Περισσότερες πληροφορίες για τα studio visits του Μαΐου και του Ιουνίου θα ανακοινωθούν σύντομα.

Οι καλλιτέχνιδες (Fellows) που παρουσιάζουν φέτος τη δουλειά τους έχουν βραβευτεί από το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος της ARTWORKS χάρη στην ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η δράση αποτελεί μία συνεργασία του Προγράμματος Μελών του ΚΠΙΣΝ με το Πρόγραμμα Υποστήριξης Καλλιτεχνών Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος της ARTWORKS και το Delta Restaurant.

Δείτε ακόμα