Μembers' Event: Χριστουγεννιάτικα παραμύθια ενηλίκων - Εικόνα

Ποτέ δεν είναι αρκετά, ας δοκιμάσουμε να γράψουμε μερικά ακόμα, στην έναρξη των φετινών εορτών.

Κλείστε τα μάτια σας σφιχτά κι ελάτε να ταξιδέψουμε, βρισκόμαστε βλέπετε στην καρδιά του χειμώνα…
 

Στην συνάντησή μας αυτή, αφού διαβάσουμε επιλεγμένα παραμύθια, θα αναγνωρίσουμε την δομή και τα είδη τους, τα υλικά αλλά και τους χαρακτήρες-πρωταγωνιστές τους, και στην συνέχεια θα δοκιμάσουμε να συνθέσουμε τον δικό μας μύθο ή την εισαγωγή για ένα παραμύθι, αποτυπώνοντάς τα μέσα σε μία Χριστουγεννιάτική Κάρτα-έκπληξη του ΚΠΙΣΝ.
 

Σχεδιασμός – Υλοποίηση: Μαριάννα Λιανού, Θεατρική συγγραφέας

Παρασκευή 17/12
18.30 – 20.30

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

Έως 15 συμμετοχές – μόνο για Μέλη

Eίσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19, για την είσοδο του κοινού στον χώρο της εκδήλωσης απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, καθώς ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Το παραπάνω ισχύει για ενήλικες. Οι ανήλικοι από 4 έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) τελευταίου εικοσιτετραώρου, βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών), σύμφωνα με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις. 

Οι συμμετέχοντες πρέπει να φορούν μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας των προσώπων που επιδεικνύουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, όπως προβλέπει ο νόμος.

Λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Δείτε ακόμα