Members' Tour: Αποκλειστική ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας A Promise to Animals

Η A Promise to Animals παρουσιάζει μία φωτογραφική έκθεση της βραβευμένης φωτορεπόρτερ Jo-Anne McArthur βασισμένη στο βιβλίο 'Hidden' HIDDEN - We Animals Media και από την έρευνα του ίδιου του οργανισμού στα Ελληνικά χοιροτροφεία τον περασμένο Μάρτιο. 

Υπό την καθοδήγησή της, τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να συζητήσουν τις φωτογραφίες με την ίδια την καλλιτέχνιδα. 

Περισσότερα

Members' Meetup: Τα κατοικίδια ζώα ως εργαλείο της επιστήμης | Εισαγωγή στη Ζωοθεραπεία

Τι είναι η Ζωοθεραπεία; Σε ποια πεδία μπορεί να έχει εφαρμογή; Μπορεί ένα διαπαιδαγωγημένο ζώο να συμβάλει στην βελτίωση ατόμων που έχουν δυσκολίες ή πάσχουν και πώς; Το ζώο θεραπεύει από μόνο του; Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν σκύλο επισκέπτη και σε μία επαγγελματική ζωοθεραπεία;

Σε αυτά και σε άλλα ερωτήματα θα απαντήσουμε στο Member’s Meet-up του Οκτωβρίου με αφορμή τη θεματική του μήνα εμπνευσμένη από την παγκόσμια ημέρα ζώων.

Περισσότερα

SNFCC Members x Cinobo | Λέσχη Κινηματογράφου: Αγελάδα (Cow)

Τον Οκτώβρη συζητάμε για ένα ντοκιμαντέρ το οποίο μιλάει για τα ζώα και τη φύση με τρόπο ρεαλιστικό. Το μοναδικό ντοκιμαντέρ της κορυφαίας Βρετανίδας δημιουργού Άντρεα Άρνολντ (American Honey, Fish Tank, Big Little Lies) μάς φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την καθημερινότητα μιας αγελάδας και υπόσχεται να συνταράξει τον τρόπο που βλέπουμε τα ζώα και τα όσα πολύτιμα αυτά μας παρέχουν.

Περισσότερα

Members’ Event Kids: Ωδή στα Ζώα: Γίνε ιχνηλάτης της προϊστορίας!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων στις 4 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί τρίμηνος κύκλος εικαστικών εργαστηρίων που θα εμπνέεται από τα ζώα και θα τονίζει την ώριμη και υπεύθυνη στάση μας απέναντι τους.

Η πρώτη συνάντηση για τα μικρά μας Μέλη θα μας οδηγήσει στην πηγή της ύπαρξής μας, στην προϊστορία, όπου η ζωγραφική αναπαρήγαγε την φύση και τα ζώα.

Περισσότερα

Members’ Meetup: Εργαστήριο μαγειρικής με τον Παύλο Χάππιλο | Τα μυστικά για ένα γρήγορο και θρεπτικό πρωινό

Τον Οκτώβρη δίνουμε ραντεβού εντός της ΕΒΕ σε μία συνάντηση συντροφιά με τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ και οικοδεσπότη τον σεφ Παύλο Χάππιλο

Σπόροι, φρούτα, μέλι αξιοποιούνται με τα υπόλοιπα υλικά της κουζίνας μας και μαζί εμπλουτίζουμε τις γνώσεις έτσι ώστε να αλλάξουμε συνήθειες στο πρωινό μας ξεκίνημα. 

Περισσότερα

Members’ Meetup: Σεμινάρια Κυβερνοασφάλειας για γονείς και ψηφιακούς πολίτες

Με αφορμή τον Ευρωπαϊκό Μήνα Κυβερνοασφάλειας αφυπνιζόμαστε σε θέματα σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο, επαναπροσδιορίζουμε τη συμπεριφορά μας σε περίπτωση cyber attack και αναλύουμε τα βήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσουμε για εμάς και τα παιδιά μας, μέσα από δύο Meetups που αφορούν κάθε ψηφιακό πολίτη και φροντιστή ανηλίκων.

Περισσότερα

SNFCC Members’ Workshop | Εργαστήριο σχεδίου: Διορατικές γραμμές / Perceptive

Με αφορμή το εμβληματικό έργο Maman, στο εργαστήριο σχεδίου Διορατικές Γραμμές, τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο του σχεδιαστικού έργου της Bourgeois.

Tα ποικίλα υλικά σχεδίου, όπως το μελάνι, ο γραφίτης, το μολύβι και το κάρβουνο, θα συνδυαστούν με τη πολλαπλότητα των τεχνικών που συνοδεύουν το σχέδιο για την δημιουργία εικαστικών έργων. 

Περισσότερα

Μέλη ΚΠΙΣΝ εκτός των τειχών: Ξενάγηση στην έκθεση DREAM ON

Σε συνέχεια της συνεργασίας του ΝΕΟΝ με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την εγκατάσταση του γιγαντιαίου έργου Maman της Louise Bourgeois στην Εσπλανάδα, τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ επισκέπτονται για δεύτερη και τελευταία φορά την έκθεση του ΝΕΟΝ με τίτλο Dream On, στο πλαίσιο των αποκλειστικών δράσεων για Μέλη εκτός των τειχών του ΚΠΙΣΝ.

Περισσότερα

Members' Event | Μέλος της ομάδας Εμπειρίας Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ για μια ώρα! (ΕΕΕΠ 2022)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το ΚΠΙΣΝ γιορτάζει την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΕΕΠ).

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της εξυπηρέτησης επισκεπτών, behind the scenes!

Περισσότερα

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ είναι στο Spotify

Ακούστε την playlist στο Spotify.

Περισσότερα