Οι Legends 2004 κυνηγούν ένα νέο Guinness World Record® - Εικόνα
13 Ιουνίου 2019

Στην πορεία για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης,  οι Πρωταθλητές συνεχώς ξεπερνούσαν τον εαυτό τους  και αυτό θα ξανακάνουν, ενισχύοντας παράλληλα τους σκοπούς της Εταιρείας για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών «Μέριμνα».

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ακριβως 15 χρόνια μετά το ιστορικό 1-1 με την Ισπανία στο Πόρτο, στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και σε ζωντανή μετάδοση από την Cosmote TV, οι Legends 2004 θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ για τον «Συντομότερο χρόνο στον οποίο μπορούν να γίνουν 50 ολοκληρωμένες πάσες».

Η προσπάθεια θα γίνει παρουσία εκπροσώπου των GUINNESS WORLD RECORDS® o οποίος, σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους κανόνες του Οργανισμού, θα επικυρώσει το ρεκόρ και θα κάνει την απονομή του σχετικού διπλώματος, εφόσον η προσπάθεια είναι επιτυχημένη.

Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ σε τρεις (3) προσπάθειες, με κάθε ολοκληρωμένη πάσα κατά την διάρκεια των προσπαθειών αυτών, να αντιστοιχεί σε 20€. Εάν το ρεκόρ καταρριφθεί, το συνολικό ποσό θα διπλασιαστεί και, μαζί με τις εισπράξεις του μεγάλου αγώνα της 4ης Ιουλίου, θα προσφερθεί από τους Legends 2004 και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ενίσχυση της «Μέριμνας».

Με το εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων ξεκινά και επίσημα η δράση της ΑΜΚΕ «Champions for Life», που με τη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, προσβλέπει στην ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και στη διάδοση των αξιών του αθλητισμού, της συνεργασίας, της άμιλλας και της χαράς της συμμετοχής.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε ακόμα

Δευτέρα 10/02, 20:30

Cosmos: Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής | Η μαγεία του Αntonio Vivaldi

Περισσότερα

Δευτέρα 10/02, 20:30

Cosmos: Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής | Η μαγεία του Αntonio Vivaldi

Περισσότερα

Κυριακή 09/02, 21:00

Jazz Chronicles: Μιχάλης Σιγανίδης & The Unlimited Shrimp

Περισσότερα