Διάλογοι - Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
09 Μαΐου 2019

Παρακολουθήστε την αναμετάδοση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ του ΙΣΝ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Σας περιμένουμε στις 16 Μαΐου, 17.30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στο κτίριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος.

Περισσότερα για την εκδήλωση:

 

ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Από την Αφρική - 16 Μαΐου στις 5:30 μ.μ.

Η ιστορία του πολιτισμού, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το βιοτικό επίπεδο, η οικονομική δραστηριότητα, τα ήθη και τα έθιμα των λαών της δεύτερης μεγαλύτερης ηπείρου της Γης θα βρεθούν στο επίκεντρο της μηνιαίας σειράς ΔΙΑΛΟΓΟΙ του ΙΣΝ για τον μήνα Μάιο. Προσκεκλημένοι ομιλητές θα συζητήσουν για την ποικιλομορφία των χωρών της Αφρικής αλλά και την ανάπτυξη της αφρικανικής κοινότητας στην Αθήνα. Την Πέμπτη 16 Μαΐου η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης γεμίζει χρώματα, γεύσεις και μουσικές από την Αφρική. 

Oι ομιλητές στην εκδήλωση είναι οι:

Σωτήρης Μουσούρης, Πρόεδρος, Ελληνοαφρικανικό Επιμελητήριο
Γεράσιμος Κουβαράς, Γενικός Διευθυντής, ActionAid Ελλάς
Loretta Macauley, Ιδρυτής, Οργάνωση Ενωμένων Γυναικών Αφρικής

Σύντομες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τους Μενέλαο Καραμαγγιώλη, σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο και Νίκο Οντουμπιτάν, Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού Generation 2.0. for rights equality and diversity.

Τη συζήτηση μεταξύ των ομιλητών και με το κοινό συντονίζει η δημοσιογράφος, Εκτελεστική Διευθύντρια των ΔΙΑΛΟΓΩΝ, και Διευθύνουσα Σύμβουλος του iMEdD, Άννα – Κύνθια Μπουσδούκου.

Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει DJ set – ένα χορευτικό preview του Summer Nostos Festival, με τον Νοτιοαφρικάνο παραγωγό Menzi.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε εδώ

Η εκδήλωση μεταδίδεται ζωντανά μέσα από τον ιστότοπο του ΙΣΝ, στο www.SNF.org/live και το οπτικοακουστικό και ηχητικό αρχείο είναι, στη συνέχεια, διαθέσιμο στον ιστότοπο του ΙΣΝ.

Δείτε ακόμα

Δευτέρα 10/02, 20:30

Cosmos: Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής | Η μαγεία του Αntonio Vivaldi

Περισσότερα

Δευτέρα 10/02, 20:30

Cosmos: Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής | Η μαγεία του Αntonio Vivaldi

Περισσότερα