Συζήτηση: Όλα για τον Μαραθώνιο

Με την αφορμή της διοργάνωσης του  Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας, το Sports Excellence Τμήμα Αθλητικής Αριστείας της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παρουσιάζει την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023, συζήτηση με τίτλο: «Όλα για τον Μαραθώνιο» στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται χάρη στην αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερα
Συζήτηση: Όλα για τον Μαραθώνιο - Εικόνα

Ξενάγηση στο Κύπελλο Σπύρου Λούη

Το Ασηµένιο Κύπελλο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο Michel Bréal για τον Πρώτο Μαραθωνιονίκη, τον Έλληνα Σπύρο Λούη, και το οποίο του απονεµήθηκε κατά τους πρώτους Σύγχρονους Ολυµπιακούς Αγώνες στην Αθήνα, το 1896, εκτίθεται µόνιµα στο ΚΠΙΣΝ, και σε δανεισμό μετά την αγορά του από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερα
Spyros Louis Cup Tour - Εικόνα

Recovery Run Tips & Πικ-Νικ

Με αφορμή την διοργάνωση του Μαραθωνίου δρόμου της Αθήνας, σας προσκαλούμε σε μία πρωινή προπόνηση τρεξίματος, παρέα με την ομάδα του SNFCC Running Team. Η προπόνηση θα περιλαμβάνει αρκετές διατάσεις και tips για τη συμμετοχή σας σε μία από τις 3 διαδρομές, 5, 10 ή 42 χλμ. Μετά το τέλος της προπόνησης, συγκεντρωνόμαστε στο Ξέφωτο για ένα πικ-νικ παρέα με φίλους, και απολαμβάνουμε δροσερά ροφήματα και ενεργειακά σνακ.

Περισσότερα
Recovery Run Tips & Picnic - Εικόνα

SNFCC Running Team

Ελάτε στην ομάδα του SNFCC Running Team και συνδυάστε με τον καλύτερο τρόπο άθληση και διασκέδαση! Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, βελτιώνουμε τις ατομικές σας επιδόσεις και τις ικανότητές σας στην αερόβια άσκηση, ενώ εσείς ανακαλύπτετε κάθε γωνιά του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, τρέχοντας!

Περισσότερα
SNFCC Running Team - Εικόνα