Film Club | Return to Seoul (2022) - Εικόνα

Δες την ταινία και έλα να τη συζητήσουμε παρέα με τους συντονιστές του Cinobo!

Η Λέσχη Κινηματογράφου Μελών ανανεώνει τις συναντήσεις της το φθινόπωρο παρέα με το Cinobo! Τον Σεπτέμβριο,, με αφορμή την θεματική του μήνα Επιστροφή, συζητάμε ένα παρορμητικό, ενδοσκοπικό ταξίδι στις ρίζες - την ταινία του Ντέιβι Τσου, «Επιστροφή στη Σεούλ». Χρυσή Αθηνά στις Νύχτες Πρεμιέρας, επίσημη πρόταση της Καμπότζης για τα Όσκαρ, με την εκπληκτική ερμηνεία της πρωτοεμφανιζόμενης Παρκ Τζι-Μιν και επίσημη Συμμετοχή Ένα Κάποιο Βλέμμα στο Φεστιβάλ Καννών.

Σύνοψη:

Η 25χρονη Φρέντι ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Νότια Κορέα όπου γεννήθηκε πριν δοθεί για υιοθεσία και μεγαλώσει στη Γαλλία, σε μια παρόρμηση να επανασυνδεθεί με την καταγωγή της και έχοντας ως σκοπό την αναζήτηση των βιολογικών γονιών της. Σε μια χώρα για την οποία δεν γνωρίζει σχεδόν τίποτα, γνωρίζει πολλές διαφορετικές ζωές και όλους τους ανθρώπους που δεν θα γίνει ποτέ, και η ζωή της παίρνει νέες, απρόσμενες κατευθύνσεις.

Συντονιστές Συζήτησης:

Τάσος Μελεμενίδης (Curation and Acquisitions Manager, Cinobo), Θοδωρής Δημητρόπουλος (Σύμβουλος Curation, Cinobo), Τάσος Χατζηευφραιμίδης (Curator, Cinobo), Ευτυχία Τερζή (Programming Assistant, Cinobo)

 

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου | 19.00 – 21.00

MAKER SPACE ΕΒΕ

Έως 25 συμμετοχές – για Μέλη και τον καλεσμένο τους

Είσοδος ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή

 

Για τη συμμετοχή στο SNFCC Members Film Club x Cinobo είναι απαραίτητο όσοι κρατούν θέση να έχουν δει τις ταινίες του μήνα. Οι ταινίες δεν προβάλλονται κατά τις συναντήσεις.

Oι προεγγραφές για τις δράσεις Μελών Σεπτεμβρίου ανοίγουν την 01/09, στις 12.00.

Δείτε ακόμα