Σχολικά Προγράμματα ΚΠΙΣΝ 2020-2021 | Δίπλα στη σχολική κοινότητα, σε κάθε σημείο της Ελλάδας - Εικόνα
28 Ιουνίου 2021

Τη σχολική χρονιά 2020-2021 -μία ιδιαίτερη χρονιά για εκπαιδευτικούς και μαθητές- τα Σχολικά Προγράμματα του ΚΠΙΣΝ προχώρησαν σε δύο πρωτοβουλίες, διατηρώντας, και επεκτείνοντας, τη σχέση τους με τη σχολική κοινότητα: την ανάπτυξη της ψηφιακής πλατφόρμας SNFCC Class και τη δημιουργία της σειράς webinars για εκπαιδευτικούς Ιδέες στη Σχολική Τάξη.

Εκπαιδευτικοί από κάθε σημείο της Ελλάδας αξιοποίησαν τις εκπαιδευτικές εμπειρίες που προσφέρει το ΚΠΙΣΝ, μέσα από τη συμμετοχή τους σε διαδικτυακά σεμινάρια που προτείνουν δραστηριότητες για τη σχολική τάξη, καθώς και μέσα από την αξιοποίηση ολοκληρωμένων σχολικών προγραμμάτων σε ψηφιακή μορφή για κάθε βαθμίδα, τα οποία υλοποιήθηκαν από τους ίδιους είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεκπαίδευσης.

Κάθε ένα από τα σχολεία που συμμετείχαν στις παραπάνω πρωτοβουλίες, απεικονίζεται σε αυτόν τον χάρτη. Στόχος μας είναι τα σημεία του να πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο, ενδυναμώνοντας τη σχέση της σχολικής κοινότητας με το ΚΠΙΣΝ.

Σας ευχαριστούμε!

 

Ανακαλύψτε τα ψηφιακά σχολικά προγράμματα του SNFCC Class και μάθετε περισσότερα για τα τα διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς Ιδέες στη Σχολική Τάξη.

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα

3 Νοεμβρίου 2020

Ιδέες στη Σχολική Τάξη: Διαδικτυακά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς

Περισσότερα