Χmas Dance

Μικροί και μεγάλοι ακολουθούμε τον χριστουγεννιάτικο ρυθμό και τα βήματα της δυναμικής και ευφάνταστης χορογραφίας που μας υποδεικνύει η ομάδα χορού και αφήνουμε το σώμα μας να εκτονωθεί και να εκφραστεί.

Περισσότερα
Χmas Dance - Εικόνα

Family Yoga

Μια πρωτότυπη αθλητική δράση για οικογένειες που στόχο έχει να ενισχύσει τη σχέση γονέα και παιδιού μέσα από αρμονικές ασκήσεις συνεργασίας. 

Περισσότερα
Family Yoga  - Εικόνα

New Year’s Fun Dance

Μικροί και μεγάλοι ακολουθούμε τον Πρωτοχρονιάτικο ρυθμό και τα βήματα της δυναμικής και ευφάνταστης χορογραφίας που μας υποδεικνύει η ομάδα χορού και αφήνουμε το σώμα μας να εκτονωθεί και να εκφραστεί.

Περισσότερα
New Year’s Fun Dance - Εικόνα

Roller Skates για παιδιά

Ψυχαγωγία, γυμναστική ή μεταφορικό μέσο; Τα πατίνια είναι όλα αυτά μαζί! Μέσα από τα αυτοτελή, εισαγωγικά μαθήματα του ΚΠΙΣΝ, τα παιδιά θα εξασκήσουν την ισορροπία τους κάνοντας βόλτες με πατίνια!

Περισσότερα
Roller Skates for kids - Εικόνα

Οικογενειακά παιχνίδια

Τα φετινά Χριστούγεννα στο ΚΠΙΣΝ, το παιχνίδι γίνεται οικογενειακή υπόθεση! Γονείς και παιδιά καλούνται να συνεργαστούν μέσα από από έξι διασκεδαστικά παιχνίδια και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στη συγκέντρωση, την ισορροπία και την επίτευξη στόχου.  Κύριο συστατικό της επιτυχίας είναι η συνεργασία.  Παρασκευή 29/12 12.00-14.00 ΣΤΙΒΟΣ  Για παιδιά 4 ετών και άνω  Έως 8 παιδιά και 8 συνοδοί ανά 30' Ελεύθερη είσοδος με σειρά προτεραιότητας 

Περισσότερα
Family Games - Εικόνα

SNFCC Running Team

Ελάτε στην ομάδα του SNFCC Running Team και συνδυάστε με τον καλύτερο τρόπο άθληση και διασκέδαση! Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης, βελτιώνουμε τις ατομικές σας επιδόσεις και τις ικανότητές σας στην αερόβια άσκηση, ενώ εσείς ανακαλύπτετε κάθε γωνιά του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος, τρέχοντας!

Περισσότερα
SNFCC Running Team - Εικόνα

Δημιουργική Ενόργανη

Μέσω της ενόργανης γυμναστικής και σε συνδυασμό με παιχνίδι και διασκέδαση, τα παιδιά γνωρίζουν το σώμα και τις ικανότητές τους, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την ευλυγισία και τη μυϊκή συναρμογή.

Περισσότερα
Artistic Gymnastics - Εικόνα

Football Skills

Η δραστηριότητα football skills έχει στόχο την εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων, την ανάπτυξη της ειδικής φυσικής κατάστασης καθώς και των κανονισμών του ποδοσφαίρου μέσα από διασκεδαστικά ομαδικά και ατομικά παιχνίδια με ή χωρίς μπάλα.

Περισσότερα
Football Skills - Εικόνα

Mini Tennis

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν το τένις, μέσω μιας καινοτόμου και διασκεδαστικής μεθόδου, με αφετηρία το παιχνίδι και κατάλληλα διαμορφωμένες δραστηριότητες.

Περισσότερα
Mini Tennis  - Εικόνα

Mini Volley

Το Ολυμπιακό άθλημα της Πετοσφαίρισης έρχεται να συμπληρώσει τις αθλητικές δραστηριότητες στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του ΚΠΙΣΝ, με τη μορφή του Mini Volley.

Περισσότερα
Mini Volley - Εικόνα

Mini Basket

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το basket μέσα από το ομαδικό παιχνίδι, ενώ θα βελτιώσουν και θα αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες.

Περισσότερα
Exhibition Wheelchair Basketball Game  - Εικόνα

Αθλητισμός για όλους

Η αθλητική δραστηριότητα του ΚΠΙΣΝ «Αθλητισμός για Όλους» έχει στόχο να ενθαρρύνει και να ενισχύσει τη συμμετοχή των παιδιών με αναπηρία στον αθλητισμό καλλιεργώντας τις κινητικές και γνωστικές λειτουργίες τους. Λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, μέσα από τη καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών προσαρμοσμένης φυσικής αγωγής, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις κινητικές τους δεξιότητες. 

Περισσότερα
Sports for everyone - Εικόνα

Γνωριμία με το σκάκι

Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε παιδιά που δεν έχουν καμία επαφή με το σκάκι, όσο και σε παιδιά που γνωρίζουν ήδη τους κανόνες του παιχνιδιού. Τα παιδιά, μέσα από το σκάκι, καλλιεργούν τη στρατηγική σκέψη και την ικανότητα λήψης αποφάσεων με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο.

Περισσότερα
Introduction to chess - Εικόνα