Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Έρικα

Τον Ιανουάριο το ραντεβού της Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού για τους μικρούς βιβλιόφιλους, με συντονίστρια τη θεατροπαιδαγωγό Άρτεμη Μάνου θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά!   Αφορμή για τη συνάντηση του μήνα είναι το βιβλίο «Έρικα» της Ρουθ Βάντερ Ζι.

Περισσότερα
Reading Club: Children’s Book | Erika’s Story - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Θέλω να γίνω συγγραφέας

Τον Ιανουάριο η Εφηβική Λέσχη του ΚΠΙΣΝ κλείνει ένα χρόνο και συνεχίζει με ενθουσιασμό τις συναντήσεις της, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη. Το βιβλίο που θα διαβάσουμε τον Ιανουάριο μαζί είναι το «Θέλω να γίνω συγγραφέας» της Πάολα Τζανόνερ.  Γι’ αυτή τη συνάντηση, 30 μέλη από 12 έως 16 ετών, δίνουν ραντεβού διαδικτυακά, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 11.00, για να ανακαλύψουν κι άλλους κόσμους που περιμένουν να δημιουργηθούν από τους ίδιους τους αναγνώστες, δηλαδή εμάς. 

Περισσότερα
Reading Club: Teenage Literature | I Want to Be a Writer - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εάν αυτό είναι ο άνθρωπος

Από τον Ιανουάριο, η Λέσχη Ανάγνωσης, με συντονίστρια την ποιήτρια και μεταφράστρια  Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, πραγματοποιείται και διαδικτυακά!  Την τελευταία Δευτέρα του μήνα, 31 Ιανουαρίου, οι βιβλιόφιλοι δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ για να συζητήσουν το βιβλίο που διάβασαν κατά την διάρκεια του μήνα που πέρασε.  Tην Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση  διαδικτυακά μέσω Zoom! 

Περισσότερα
Reading Club: If This Is a Man - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Το παιδί που στο κεφάλι του φυτρώσε ένα δέντρο

Τον Φεβρουάριο το ραντεβού της Λέσχης Ανάγνωσης του Κέντρου Πολιτισμού για τους μικρούς βιβλιόφιλους με συντονίστρια τη θεατροπαιδαγωγό Άρτεμη Μάνου, θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά!  Αφορμή για τη συνάντηση του μήνα είναι το βιβλίο «Το παιδί που στο κεφάλι του φύτρωσε ένα δέντρο» της Ροδούλας Παππά. 

Περισσότερα
Reading Club: Children’s Book | The Boy with the Tree - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Aν έρθεις σαν τον άνεμο

Τον Φεβρουάριο συνεχίζουμε με ενθουσιασμό τη Λέσχη Ανάγνωσης για εφήβους, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη. Το βιβλίο που θα διαβάσουμε τον μαζί είναι το Αν έρθεις σαν τον άνεμο της Τζάκλιν Γούντσον. Γι’ αυτή τη συνάντηση, 30 μέλη από 12 έως 16 ετών, δίνουν ραντεβού διαδικτυακά, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 13.00, για να ανακαλύψουν κι άλλους κόσμους που περιμένουν να δημιουργηθούν από τους ίδιους τους αναγνώστες, δηλαδή εμάς.

Περισσότερα
Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Aν έρθεις σαν τον άνεμο - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Μονόγραμμα

Τον Φεβρουάριο, η Λέσχη Ανάγνωσης, με συντονίστρια την ποιήτρια και μεταφράστρια  Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη, πραγματοποιείται και διαδικτυακά! Την τελευταία Δευτέρα του μήνα, 28 Φεβρουαρίου, οι βιβλιόφιλοι δίνουν το καθιερωμένο ραντεβού στον Πύργο Βιβλίων του ΚΠΙΣΝ για να συζητήσουν το βιβλίο που διάβασαν κατά την διάρκεια του μήνα που πέρασε. Την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση  διαδικτυακά μέσω Zoom!

Περισσότερα
Book Club: The Monogram - Εικόνα