5 χρόνια ΚΠΙΣΝ – 5 τυχερά Μέλη! - Εικόνα

Η διαδικασία της κληρωσης έχει ολοκληρωθει.

Οι 5 τυχεροί νικητές είναι:

1. Ιωαννίδου Θεώνη 
2. Δεδόπουλος Κώστας
3. Παπαπαύλου Ασπασία
4. Ψύχα Ελένη
5. Θεολογίτης Ιωάννης

Oι 5 τυχεροί έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά και μέσω email.

Γίνε Μέλος, μπες στην κλήρωση και κέρδισε εισιτήρια σε επιλεγμένες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ, σε παραστάσεις της ΕΛΣ, καθώς και συλλεκτικές εκδόσεις της ΕΒΕ!

Είσαι Μέλος του ΚΠΙΣΝ;

Το Πρόγραμμα Μελών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, γιορτάζει τα 5 χρόνια ΚΠΙΣΝ και προσφέρει ένα πρωτότυπο δώρο, για έναν ολόκληρο χρόνο, σε 5 τυχερά Μέλη, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) και την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδoς (ΕΒΕ).

Όλα τα Μέλη του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) θα συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσουν αυτό το μοναδικό δώρο.

Από την κλήρωση θα προκύψουν 5 νικητές, ο καθένας από τους οποίους θα κερδίσει:

- Από μία διπλή πρόσκληση (Μέλος + καλεσμένος/η) σε επιλεγμένες εκδηλώσεις του ΚΠΙΣΝ στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και στον Θόλο. (Το πρόγραμμα των παραστάσεων του ΚΠΙΣΝ θα ανακοινώνεται μηνιαία.)

- Από μία διπλή πρόσκληση (Μέλος + καλεσμένος/η) στις παρακάτω παραστάσεις της ΕΛΣ, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος και στην Εναλλακτική Σκηνή.

Οι παραστάσεις για την σεζόν 2021-2022 είναι:

 • Φτηνά Τσιγάρα
 • Jus Soli
 • Neapoly
 • Φάουστ
 • 3 Rooms

Επιπλέον, ο κάθε νικητής θα κερδίσει από μία GNO TV Family Card και ένα συλλεκτικό ημερολόγιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

- Μία συλλογή βιβλίων από τις εκδόσεις της ΕΒΕ, που περιλαμβάνει τους παρακάτω τίτλους:

Οι εκδόσεις Λόγου της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος:
 

 • Η άνοιξη της Πράγας: Το ἄλλο 1968, Στ. Ζουμπουλάκης (επιμ.). Αθήνα: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2021.
 • Πρίμο Λέβι (1919-1987) - 100 χρόνια από τη γέννησή του, Στ. Ζουμπουλάκης (επιμ.). Αθήνα: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2021.
 • Η Κόλαση και ο Παράδεισος στο έργο του Διονυσίου Σολωμού, Στ. Ζουμπουλάκης (επιμ.). Αθήνα: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2020.
 • Γιώργος Ιωάννου (1927- 1985), Στ. Ζουμπουλάκης (επιμ.). Αθήνα: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2019.
 • Τ.Κ. Παπατσώνης- Το κριτικό και δοκιμιακό έργο του, Στ. Ζουμπουλάκης (επιμ.). Αθήνα: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2019.

Και ο κατάλογος της έκθεσης ζωγραφικής του Μιχάλη Μαδένη:

 • Οι εξόριστοι, Στ. Ζουμπουλάκης (επιμ.). Αθήνα: Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, 2022.

Γίνε Μέλος ή ανανέωσε την συνδρομή σου έως τις 28/2/2022, και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα είναι μαζί μας και θα απολαύσουν δωρεάν παραστάσεις στο ΚΠΙΣΝ, όλο το χρόνο! Κάνε την εγγραφή σου SNFCC.org/members.

*Δες αναλυτικά τους όρους συμμετοχής στην κλήρωση εδώ.

Επικοινώνησε μαζί μας στο members@snfcc.org ή στο 216 809 1010.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 08/03 και οι 5 τυχεροί θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω email.

Οι 5 νικητές θα μπορούν κάθε φορά να εξαργυρώνουν το δώρο τους κατόπιν συνεννόησης με το Πρόγραμμα Μελών του ΚΠΙΣΝ. Για τις παραστάσεις της ΕΛΣ, εξαιρούνται οι επίσημες πρεμιέρες.

Eπιπλέον, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ με αφορμή τα 5 χρόνια λειτουργίας του, από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου, ένα συλλεκτικό δώρο περιμένει όλα τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ.

Μπορείτε να παραλάβετε το δώρο σας από το Σημείο Εξυπηρέτησης Μελών, από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου, μεταξύ 10π.μ - 10μ.μ.