Γνωριμία με τα αγωνίσματα Στίβου των Special Olympics - Εικόνα

To Μπότσια είναι προσαρμοσμένο παραολυμπιακό αγώνισμα για άτομα με κινητική αναπηρία, αποτελώντας ταυτόχρονα ένα δημοφιλές παιχνίδι με μπάλες που προσελκύει μικρούς & μεγάλους! Για δύο ημέρες, αθλητές του Μπότσια αποκαλύπτουν τα μυστικά του, αλλά και όλη τη μαγεία του παιχνιδιού, δίνοντας την ευκαιρία σε μαθητές να το γνωρίσουν από κοντά.   
 

Πέμπτη 02/12 | 09.00-12.00
Παρασκευή 03/12 | 09.00-12.00

 

Η δραστηριότητα πραγματοποιείται ανά 30' για τα σχολικά τμήματα

Σε κάθε slot συμμετέχει 1 σχολικό τμήμα

Η δήλωση συμμετοχής στα σχολικά προγράμματα πραγματοποιείται μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2168091005

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο schools@snfcc.org

 

Οι συμμετοχές στα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία συμπληρώθηκαν.

 

Για τη συμμετοχή των σχολικών ομάδων στα προγράμματα του ΚΠΙΣΝ τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Για τη συμμετοχή των μαθητών απαιτείται η επίδειξη του πιο πρόσφατου αρνητικού self-test που έχουν πραγματοποιήσει στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας που ορίζει ο ΕΟΔΥ για τους μαθητές και το σύνολο της σχολικής κοινότητας. Εναλλακτικά, οι μαθητές συμμετέχουν με την επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού. Για τη συμμετοχή των καθηγητών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή αρνητικού rapid test (έως 48 ωρών).

Όλα τα σχολικά προγράμματα του ΚΠΙΣΝ σχεδιάστηκαν, υλοποιούνται και προσφέρονται δωρεάν μέσω της υποστήριξης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα