Silent Disco Party by SNFCC Youth Council

Αντλώντας έμπνευση από τη φετινή θεματική του Φεστιβάλ Φωτιστικών Εγκαταστάσεων στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με τίτλο Gatherings: συναντήσεις ανθρώπων, το SNFCC Youth Council διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο Silent Disco Party, στον Θόλο.

Περισσότερα
Silent Disco Party by SNFCC Youth Council - Εικόνα

Open Air Gigs by SNFCC Youth Council

Στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου του ΚΠΙΣΝ, το SNFCC Youth Council επιμελείται το μουσικό προγραμματισμό στον Πευκώνα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος και διοργανώνει τέσσερα Open Air Gigs που αναδεικνύουν ανερχόμενους εκπροσώπους διαφορετικών μουσικών ειδών, από indie folk και γκρούβες, μέχρι παραδοσιακά ακούσματα και ηλεκτρονικούς πειραματισμούς.

Περισσότερα
Open Air Gigs by SNFCC Youth Council - Εικόνα

Μεταξοτυπία by SNFCC Youth Council

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μία από τις πιο παραδοσιακές και ταυτόχρονα σύγχρονες τεχνικές χειροποίητου τυπώματος, τη μεταξοτυπία, υπό την καθοδήγηση της ομάδας του εργαστηρίου Λούπες Τυπώματα. Ελάτε να τυπώσουμε μαζί την επόμενη αφίσα που θα διακοσμήσει το σαλόνι σας ή που θα προσφέρετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο! 

Περισσότερα
Screen printing by SNFCC Youth Council - Εικόνα

Jazz & Collage by SNFCC Youth Council

Σε αυτό το δημιουργικό εργαστήριο που συνδυάζεται με DJ set, η δυναμική της jazz γίνεται έμπνευση για προσωπικές συνθέσεις χρωμάτων, φωτογραφιών και αποκομμάτων με αφετηρία την τεχνική του κολάζ. Κάθε κολάζ αφηγείται μια πραγματικά μοναδική ιστορία, όχι μόνο μέσω της θεματικής, αλλά και μέσω της χρήσης ανακυκλωμένων υλικών, στα οποία δίνουμε μια νέα ζωή.  

Περισσότερα
Jazz & Collage by SNFCC Youth Council - Εικόνα

Free all style class by SNFCC Youth Council

Tο SNFCC Youth Council, στο πλαίσιο του Χριστουγεννιάτικου Κόσμου, καλεί τους επισκέπτες και τις επισκέπτριες του ΚΠΙΣΝ σε ένα εργαστήριο κίνησης, ένα Free (All) Style Class για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων και στυλ.

Περισσότερα
Free all style class by SNFCC Youth Council - Εικόνα

Electro & Paint by SNFCC Youth Council

Μπροστά σε ένα λευκό χαρτί, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που πρέπει να ζωγραφίσεις. Ακούγοντας τη μουσική αναρωτιέσαι, τι εικόνα σου δημιουργεί ο ήχος αυτός; Είναι μια μπλε γραμμή, λεπτή και διακεκομμένη ή μήπως κόκκινη και αδρή; Ακολουθώντας τον ρυθμό της μουσικής, άφησε το χέρι σου να χορέψει πάνω στο χαρτί. Οι γραμμές αποκτούν τη δική τους ζωή και γεμίζουν το κενό του χαρτιού.

Περισσότερα
Electro & Paint by SNFCC Youth Council - Εικόνα

Εργαστήριο Κεραμικής by SNFCC Youth Council

Σε αυτό το εργαστήριο ξεκινάμε ένα ταξίδι για να κατανοήσουμε από κοντά την τέχνη της κατασκευής κηροπηγίων με πηλό αέρος. Τα κηροπήγια, ως αντικείμενα, δημιουργούν μια ιδιαίτερη σύνδεση μεταξύ των ατόμων και της ατμόσφαιρας που επιθυμούν να καλλιεργήσουν. Πόσω μάλλον όταν αυτά είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από εμάς τους ίδιους.

Περισσότερα
Ceramics Workshop by SNFCC Youth Council - Εικόνα