back to SNFCC places Χώροι εστίασης

Opera Bars

Opera Bars - Εικόνα
Στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και πιο συγκεκριμένα στο φουαγέ της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος και της Εναλλακτικής Σκηνής, η Aria Fine Catering έχει αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία των Οpera bars. Οι θεατές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μπορούν να απολαύσουν έναν καφέ οργανικής καλλιέργειας, ένα spritz, μία μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί από ελληνικούς αμπελώνες και να τα συνοδεύσουν με ένα tramezzini, ένα brioche, μια tortilla ή ένα γλυκό, όλα με την υπογραφή ARIA DELI. Τα Opera Bars ανταποκρίνονται γευστικά και στο ειδικό κοινό παιδικών παραστάσεων αλλά και των παραστάσεων της Εναλλακτικής Σκηνής, προσφέροντας μία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών εναρμονισμένες πλήρως με τις ανάγκες του. Δείτε τα Opera Bars στον Χάρτη.

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Το ωράριο λειτουργίας ακολουθεί το πρόγραμμα των παραστάσεων.

Τα Opera Bars ανοίγουν 90’ πριν από κάθε παράσταση και κλείνουν 60΄μετά το πέρας της παράστασης.

Delta Restaurant

Delta Restaurant - Εικόνα
Ένα εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας υψηλής γαστρονομίας ξεκινά τη λειτουργία του στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ). Με επίκεντρο τη βιωσιμότητα και την απαράμιλλη ποιότητα, το ΚΠΙΣΝ και το Δειπνοσοφιστήριον με την υποστήριξη και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), δημιουργούν έναν γαστρονομικό προορισμό που εναρμονίζεται με τις αξίες και τον χαρακτήρα του ΚΠΙΣΝ. Delta είναι το 4ο κεφαλαίο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου. Ένα τρίγωνο, δηλαδή, με τις 3 πλευρές του σε απόλυτη αρμονία. Ακριβώς όπως το εστιατόριο Delta. Ένα project που διαμορφώνεται με βάση 3 αρχές: Γαστρονομία, Βιωσιμότητα, Πολιτισμός. Για περισσότερες πληροφορίες και online κρατήσεις: deltarestaurant.gr , +306986657553 Δείτε το Delta Restaurant στον Χάρτη. Photo Credits: Jérôme Galland

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Τετάρτη - Κυριακή: 19:00-01:00

Agora Bistro

Agora bistro - Εικόνα
Menu Agora bistro  Δείτε το Agora Bistro στον Χάρτη.

ΩΡAΡΙΟ:

Δευτέρα - Κυριακή: 08:00-24:00

Tηλέφωνο επικοινωνίας & κρατήσεων: 216 8091280

Canal Café

Φωτογραφία από το σημείο εστίασης Canal Cafe
Το Canal Café καλεί τους επισκέπτες να απολαύσουν από το πρωί ως το βράδυ υγιεινές γαστρονομικές προτάσεις σε ένα minimal χώρο υψηλής αισθητικής, με θέα στο Κανάλι. Στοιχεία Επικοινωνίας: 210 9430688, canalcafesnfcc@gmail.com   Δείτε τα menu: Take-Away Menu Sit-in Menu Wine List  Δείτε το Canal Café στον Χάρτη.

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Δευτέρα έως Πέμπτη: 08.30-23.00 
Παρασκευή έως Κυριακή: 08.30-00.00

Crepes & Waffles

Crepes & Waffles - Εικόνα
Το Crepes & Waffles έφτασε στο ΚΠΙΣΝ για να σας προσφέρει τις πιο λαχταριστές κρέπες και βάφλες! Διαλέξτε αλμυρές και γλυκές γεύσεις από το μενού μας ή φτιάξτε την κρέπα σας με υλικά της επιλογής σας. Με εμπειρία 30 ετών και χρησιμοποιώντας τα πιο ποιοτικά και αγνά υλικά, η νέα καντίνα σας υπόσχεται φρέσκες και πεντανόστιμες λιχουδιές. Στοιχεία Επικοινωνίας: 6941537755 Δείτε το μενού Δείτε τον κατάλογο cocktail Δείτε το Crepes & Waffles στον Χάρτη.  

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Δευτέρα - Κυριακή: 08.00-24.00
 

Park Kiosk

Φωτογραφία από το σημείο εστίασης Park Kiosk στο Πάρκο του ΚΠΙΣΝ
Το Park Kiosk προσφέρει δροσερούς χυμούς, καφέ και μια ποικιλία από γευστικά σνακ στους επισκέπτες που αναζητούν χαλάρωση στο καταπράσινο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, αλλά και οικογενειακές στιγμές δίπλα στις Παιδικές Χαρές του ΚΠΙΣΝ. Στοιχεία Επικοινωνίας: 210 9422222, 6937 100067, park.kiosk.snfcc@gmail.com Δείτε το μενού του Park Kiosk Δείτε το μενού του Park Kiosk - Souvlaki Δείτε το Park Kiosk στον Χάρτη.

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Park kiosk: Δευτέρα - Κυριακή: 08.00-22.00
Park Kiosk Souvlaki: Σάββατο & Κυριακή: 11:00 – 22:00

Pharos Cafe

Φωτογραφία από το Pharos Cafe στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ
Tην Πέμπτη 19/05, ο εσωτερικός και ο εξωτερικός χώρος του Pharos Café θα παραμείνουν κλειστοί. Στο ψηλότερο σημείο του ΚΠΙΣΝ, το Pharos Café, τις ημέρες που ο Φάρος αναπαύεται ανάμεσα σε εκθέσεις και εκδηλώσεις, αναλαμβάνει να προσφέρει στους επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ μοναδικές επιλογές σε ροφήματα, ποτά και κρύα πιάτα μαζί με μια υπέροχη θέα. Στοιχεία επικοινωνίας: pharoscafe@gmail.com Δείτε το μενού Δείτε το Pharos Cafe στον Χάρτη.

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Δευτέρα - Παρασκευή: 11.00-21.00
Σάββατο - Κυριακή: 11:00 - 22:00.

 

Vans on Tour

Φωτογραφία από το σημείο εστίασης - καφέ Vans on Tour στο ΚΠΙΣΝ
Για τους περιπατητές κατά μήκος του Καναλιού, στο σημείο όπου αρχίζει η Αγορά του ΚΠΙΣΝ, βρίσκονται τα τρίκυκλα για καφέ στο χέρι, δροσερούς φρέσκους χυμούς και γλυκά. Δείτε το Vans on Tour στον Χάρτη.

ΩΡAΡΙΟ:

Οι χώροι εστίασης του ΚΠΙΣΝ είναι ανοιχτοί τηρώντας σχολαστικά τα μέτρα προστασίας του ΕΟΔΥ.

Δευτέρα - Κυριακή: 08.00-22:00