Φωτογραφία από το νέο σχολικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ "Οι Σχολικές Τσάντες"

Τα προγράμματα περιήγησης ‘Εξερεύνηση στο ΚΠΙΣΝ’ δεν είναι διαθέσιμα την τρέχουσα περίοδο, στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Την τρέχουσα περίοδο λόγω των μέτρων προστασίας η χρήση των σχολικών τσαντών του ΚΠΙΣΝ δεν είναι δυνατή. 
 

--
Για την πραγματοποίηση του προγράμματος «Εξερεύνηση στο ΚΠΙΣΝ», παρέχεται στον εκπαιδευτικό δανειστικό υλικό με τις απαραίτητες οδηγίες και προτάσεις διεξαγωγής, ενώ κάθε μαθητής παραλαμβάνει μια τσάντα με χρήσιμα εργαλεία, οδηγίες και χάρτες που διευκολύνουν την περιήγησή του σε εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ και στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ο εκπαιδευτικός συντονίζει τη διαδικασία και καθοδηγεί τους μαθητές, ενθαρρύνοντάς τους να συμμετέχουν ενεργά σε κάθε στάδιο του προγράμματος.

Κάθε πρόγραμμα, στο οποίο περιλαμβάνεται περιήγηση και βιωματικές δραστηριότητες, έχει εκτιμώμενη διάρκεια 1,5 ώρας, αλλά καθώς στη βάση του είναι αυτόνομο, κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να το προσαρμόσει στις ανάγκες και το δυναμικό της τάξης του.

*Το πρόγραμμα πραγματοποιείται όλο τον χρόνο. Ο εκπαιδευτικός του σχολείου μπορεί να δανειστεί την σχολική τσάντα καθημερινά, από Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 9.00 έως τις 19.00 και να πραγματοποιήσει το πρόγραμμα όποια ώρα τον εξυπηρετεί μέσα σε αυτό το διάστημα. Αφού κάνει τηλεφωνική κράτηση της τσάντας, έρχεται στο ΚΠΙΣΝ με τους μαθητές του για να δανειστεί το υλικό και να τρέξει το πρόγραμμα. Για να κάνετε κράτηση Σχολικής Τσάντας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο schools@snfcc.org και τηλεφωνικά στο 2168091005.