Φωτογραφία από την Αγορά του ΚΠΙΣΝ
04 Φεβρουαρίου 2020

Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο της τελετής απονομής των βραβείων Venue Awards 2020 στις 30 Ιανουαρίου. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν να αναδείξει τους καλύτερους χώρους εκδηλώσεων με γνώμονα την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την εμπειρία και τον σεβασμό στον άνθρωπο.

Το ΚΠΙΣΝ διακρίθηκε για την κοινωνική προσφορά του και τον επαναπροσδιορισμό του δημόσιου χώρου. Ήδη από τον σχεδιασμό και την κατασκευή του, και φυσικά από την αρχή της λειτουργίας του, όραμα και στόχος του είναι να δημιουργήσει έναν ανοιχτό, δημόσιο χώρο, όπου όλοι αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, έχουν ελεύθερη πρόσβαση και δυνατότητα συμμετοχής σε πλήθος πολιτιστικών, εκπαιδευτικών, αθλητικών, ψυχαγωγικών και περιβαλλοντικών δράσεων και εκδηλώσεων.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Ελπιδοφόρος Παππάς, Επιχειρησιακός Διευθυντής, η Σάρρα Κωστάλα, Υπεύθυνη Ασφαλείας και ο Νικόλαος Πολεμικός, Αναπληρωτής Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και ο πλήρης εξοπλισμός του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την μεγαλύτερη μεμονωμένη δωρεά του ΙΣΝ. Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, τον νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων.

Δείτε ακόμα

26 Νοεμβρίου 2019

Συνέντευξη του Νίκου Μανωλόπουλου, Διευθύνοντος Συμβούλου του ΚΠΙΣΝ, στο BHMagazino στο πλαίσιο αφιερώματος για το ΚΠΙΣΝ

Περισσότερα

1 Ιανουαρίου 2020

34.000 επισκέπτες υποδέχθηκαν το 2020 στο ΚΠΙΣΝ με μουσική, πυροτεχνήματα και χορογραφημένα σιντριβάνια

Περισσότερα

30 Ιανουαρίου 2020

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Μια τριετία επιτυχίας - 6,3 εκατομμύρια επισκέπτες το 2019

Περισσότερα