φωτογραφία με βραβεία από γυαλί
24 Μαΐου 2021

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) τιμήθηκε με επτά βραβεία, μεταξύ των οποίων το κορυφαίο “Health & Safety Initiative of the Year” στα Ηealth and Safety Awards 2021. Επίσης, διακρίθηκε με το βραβείο “Winner at Public Administration & Public Services” και 5 ακόμα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες: 

  • Παραδειγματικός εργοδότης στην Covid-19,
  • Διαχείριση κρούσματος,
  • Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας,
  • Ασφαλής προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ και
  • Διαχείριση επισκεπτών στην covid-19

Τα βραβεία Health and Safety, που διοργανώθηκαν για όγδοη χρονιά από την Boussias Communications, επικεντρώθηκαν στη σύνταξη και εφαρμογή των απαραίτητων πρωτοκόλλων κατά της Covid-19, στο πρόγραμμα των εβδομαδιαίων μοριακών ελέγχων για την αντιμετώπιση διασποράς του ιού στους εργασιακούς χώρους, στα αυστηρά  μέτρα προστασίας των εργαζομένων, στην ευαισθητοποίηση των εργαζομένων και των επισκεπτών σε θέματα υγείας και ασφάλειας, στη διασφάλιση της εργασιακής συνέχειας του οργανισμού, στην πρόληψη και την αντιμετώπιση περιστατικών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, στη διαμόρφωση νέων προγραμμάτων εργασίας του προσωπικού, στην εξειδίκευση ομάδων προσωπικού πρώτης γραμμής στην αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19 και στον προγραμματισμό και την επιλογή αποτελεσματικών και καινοτόμων λύσεων για την αποφυγή εξάπλωσης της πανδημίας.

Η βράβευση του ΚΠΙΣΝ αποτελεί επιστέγαση της πολύ μεγάλης προσπάθειας που έγινε όλο το προηγούμενο έτος για να εξασφαλιστούν οι βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας στον εργασιακό αλλά και τον δημόσιο χώρο του ΚΠΙΣΝ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πάντα σε στενή συνεργασία με την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή. Από το τέλος Μαΐου, το ΚΠΙΣΝ επιστρέφει στις εκδηλώσεις παρουσία κοινού, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της ευθύνης και τηρώντας σχολαστικά όλα τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το ΚΠΙΣΝ θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων του.

Tα βραβεία παρέλαβαν οι (στη φωτογραφία από αριστερά): Ρούλα Κόκκοτα, Αναπληρώτρια Υπεύθυνη Εγκαταστάσεων της ΚΠΙΣΝ ΑΕ, Σάρρα Κωστάλα, Υπεύθυνη Safety της ΚΠΙΣΝ ΑΕ, Άννα Αγγελή, Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού της ΚΠΙΣΝ ΑΕ και Χριστίνα Μαγειρία, Βοηθός Νομικού Συμβούλου της ΚΠΙΣΝ ΑΕ.

Δείτε ακόμα

3 Νοεμβρίου 2020

Facilities Management Awards 2020: Χρυσό βραβείο στο ΚΠΙΣΝ και στην εταιρεία Alter Ego

Περισσότερα

3 Δεκεμβρίου 2020

Μία Πρωτοποριακή Συνεργασία Φιλοδοξεί να Επαναπροσδιορίσει την Έννοια του Δημόσιου Χώρου, από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Αθήνα

Περισσότερα

15 Δεκεμβρίου 2020

SNF Nostos 2021 Ανθρωπότητα και Τεχνητή Νοημοσύνη

Περισσότερα