Φωτογραφία από τη δραστηριότητα Meeting Point

Το Μeeting Point συνεχίζεται και τον Ιούνιο στο ΚΠΙΣΝ με πολύ χορό και μουσική για εφήβους! Εδώ χτίζεται ένας διάλογος ανάμεσα στις δύο τέχνες και δημιουργείται ένας κοινός τόπος έκφρασης. Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος, με θέμα «Μιλάω - Ακούω», καλεί τους/τις συμμετέχοντες/ουσες να ερευνήσουν την έννοια και τη διαδικασία της επικοινωνίας, μέσα από τον ήχο και την κίνηση.

Πότε και πώς δίνω χώρο στον άλλο να μιλήσει μέσω της κίνησης ή του ήχου και πώς μπορώ να γίνω αποτελεσματικός ακροατής; Πότε και με ποιο τρόπο παίρνω την πρωτοβουλία να μιλήσω, να κινηθώ, να βγάλω ήχο;

Μέσα από μια σειρά ασκήσεων που ενσωματώνουν την ιδέα του θορύβου και της σιωπής στην κίνηση και τη μουσική, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μία από τις πιο σημαντικές αρχές της δημιουργικής διαδικασίας, της σύνθεσης αλλά και της συνύπαρξης.

*Επιθυμητή η προηγούμενη εμπειρία και παρακολούθηση μαθημάτων στο χορό, τη μουσική και τις παραστατικές τέχνες. Οι έφηβοι που παίζουν μουσικά όργανα προτείνεται να τα έχουν μαζί τους.

Υλοποίηση: Κινητήρας
Σχεδιασμός: Κατερίνα Σκιαδά
Διδάσκουν: Αντιγόνη Γύρα, Κατερίνα Σκιαδά, Δημήτρης Τάσαινας, Αναστάσης Γούλιαρης

 

Σάββατο 08/06
Κυριακή 09/06
18.00 - 21.00

Για εφήβους 13-17 ετών
Έως 30 συμμετοχές
Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Για τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από 08.06 - 15.06, οι προεγγραφές ανοίγουν την Παρασκευή 31/05 στις 12.00

Δείτε ακόμα

Κυριακή 02/06, 11:00

Τα φυτά που μας φροντίζουν: Τα ανοιξιάτικα λαχανικά και βότανα - Μια ανασκόπηση

Περισσότερα