Μουσική

Οι Burger Project και οι Jaguar Bombs έρχονται στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ για να καλωσορίσουμε την άνοιξη με μια ξεσηκωτική συναυλία! Με παιδικά τραγούδια και χιουμοριστικές πρόζες, οι Burger Project μας καλούν να χορέψουμε όσο πιο τρελά μπορούμε, και οι Jaguar Bombs διασκευάζουν σε rockabilly ύφος διαχρονικές επιτυχίες και ένοχες μουσικές απολαύσεις που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει.

Περισσότερες μουσικές εκδηλώσεις

Χορός

Ένα εκρηκτικό εργαστήριο αφροβραζιλιάνικου χορού και ένα μάθημα-γνωριμία με την τέχνη της capoeira έρχονται την Πρωτομαγιά στο ΚΠΙΣΝ για να μας απελευθερώσουν και να μας αναζωογονήσουν μέσα από το πνεύμα της βραζιλιάνικης κουλτούρας.

Περισσότερες χορευτικές εκδηλώσεις

Μαγιάτικες Δραστηριότητες

Ελάτε να φτιάξετε το δικό σας μυρωδάτο χάρτινο πρωτομαγιάτικο στεφάνι και παρακολουθήστε τη μεγάλη παρέλαση από σαπουνόφουσκες που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής και χαράς την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Περισσότερες μαγιάτικες δραστηριότητες

Εργαστήρια & Παιχνίδια για παιδιά

Στο ανθισμένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μια σειρά από εργαστήρια, παιχνίδια και ομαδικές δραστηριότητες καλούν τα παιδιά να εξερευνήσουν το Πάρκο, να πάρουν μέρος σ' ένα πρωτότυπο πικ-νικ για χαρτογράφους και να καλλιεργήσουν τη συνεργασία και την έννοια της ευγενούς άμιλλας. Οι αγαπημένοι μας ζωγράφοι προσώπου έρχονται να γεμίσουν τα πρόσωπα των παιδιών με χαρά και ανοιξιάτικα χρώματα!

Περισσότερα εργαστήρια για παιδιά

Μια Βόλτα Στο Πάρκο

Η νέα σειρά ξεναγήσεων Μια Βόλτα στο Πάρκο έρχεται την Πρωτομαγιά για να ρίξει ένα διαφορετικό φως στο γνώριμο πια τοπίο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος. Καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού, και συνοδεύουν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο όπου η φύση, η ιστορία, η ποίηση και η προσωπική αφήγηση συνθέτουν μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή. Τον Μάιο, τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Συριόπουλος.

Περισσότερες πληροφορίες

Πρόσβαση

Για την ημέρα της Πρωτομαγιάς :

  • Tα δρομολόγια του shuttle bus του ΚΠΙΣΝ στη διαδρομή Σύνταγμα - Μετρό Συγγρού Φιξ - ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα θα πραγματοποιούνται ανά μισή ώρα. Από Σύνταγμα προς ΚΠΙΣΝ 09.30 - 21.30 & από ΚΠΙΣΝ προς Σύνταγμα 11:00-00:00. 
    Σε περίπτωση που το Σύνταγμα κλείσει, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται μέχρι Συγγρού – Φιξ και αντίστροφα.
     
  • Oι επισκέπτες του ΚΠΙΣΝ θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο παρακείμενο parking του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Φαλήρου (Tae KwonDo), καθώς και μεταφοράς από το σημείο αυτό προς το ΚΠΙΣΝ και αντίστροφα, με ειδικό shuttle bus (10.00 – 20.00).