Music Escapades | Jef Maarawi (Full Band) & Jack Heart and The Love Ghosts - Εικόνα

Τα Music Escapades, η ενότητα συναυλιών που είναι αφιερωμένη στις πιο σύγχρονες τάσεις της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής, επιστρέφουν στους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ και εγκαινιάζουν το συναυλιακό πρόγραμμα του φετινού μας καλοκαιριού.

Δύο από τους πιο ενδιαφέροντες singer-songwriters της αθηναϊκής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Ο Jef Maarawi μπορεί να γεννήθηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όμως είναι στην Αθήνα που έχει διαγράψει την καλλιτεχνική του πορεία, σε μουσική και θέατρο. Έχει κυκλοφορήσει τρεις δίσκους στην Inner Ear (με τελευταίο το υπέροχο album Terra Papagalli του 2021, έναν φόρο τιμής στην αθηναϊκή exotica) και είναι απολαυστικός στα live με την larger than life εξωστρεφή παρουσία του.

O Jack Heart (κατά κόσμον Νικόλας Κοκολάκης, με καταγωγή από την Τήνο) πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα από ένα κομμάτι του Bob Dylan κι έχει ήδη κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ μαζί με τους Love Ghosts, συνδυάζοντας τον σύγχρονο κιθαριστικό ήχο με την κληρονομιά της παραδοσιακής τραγουδοποιίας. Παρέα, έχουν μοιραστεί στο παρελθόν τη σκηνή με τους Nick Cave and the Bad Seeds, Editors, Wolf Alice και The Last Drive.

Παρασκευή 08/07 | 21.00
ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΣΚΑΛΙΑ

Είσοδος ελεύθερη

H συναυλία πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
 

 

Δείτε ακόμα