Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο (7-9 ετών) | Οι περιπέτειες της Ρόζας

Τον Μάρτιο, η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης για τους μικρούς βιβλιόφιλους, συνεχίζεται με συντονίστρια τη Σοφιάννα Θεοφάνους. Η Σοφιάννα Θεοφάνους, ηθοποιός και συγγραφέας, έχει γράψει όπερες και εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά, ενώ έχει τιμηθεί με το Κρατικό Βραβείο θεατρικού έργου για παιδιά κι εφήβους για το Καλά Χριστούγεννα αγαπητέ μου Τσάρλι.

Περισσότερα
Reading Club: Children's Book (7-9 years old) | The Librarian of Basra - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο (10-12 ετών) | Τα παιδιά στις στέγες

Τον Μάρτιο, συνεχίζεται η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης, για τους μικρούς βιβλιόφιλους από 10 έως 12 ετών, με συντονίστρια τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση. Η Αγγελική Δαρλάση γράφει πεζογραφία και θέατρο, ενώ έχει ασχοληθεί επίσης με την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ανάμεσα στα έργα της που έχουν αποσπάσει διακρίσεις βρίσκονται τα Αγόρι στο θεωρείο, Παλιόπαιδο, Τότε που κρύψαμε έναν άγγελο και Ονειροφύλακες.  

Περισσότερα
Reading Club: Children’s Book (9–12 years old) | My People - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό Βιβλίο | Η πέμπτη πόλη των Δωριέων

Τον Μάρτιο, η Εφηβική Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ, συνεχίζεται με συντονιστή τον δημιουργό κόμικς και μεταφραστή, Θανάση Πέτρου. Μεταξύ των έργων του, συγκαταλέγονται τα Γιαννούλης Χαλεπάς. Ο μύθος της νεοελληνικής γλυπτικής (σε σενάριο Δημήτρη Βανέλλη, Εκδόσεις Πατάκη, 2019), Γρα-Γρου (σε σενάριο Τάσου Ζαφειριάδη και Γιάννη Παλαβού, εκδ. Ίκαρος), Στη μάχη του Μαραθώνα (σε σενάριο Κατερίνας Σέρβη, Εκδόσεις Πατάκη, 2015).

Περισσότερα
Reading Club: Teenage Literature | The “Laurus” Case and other stories - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Τι είδε η γυναίκα του Λωτ;

Τον Μάρτιο, η Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ συνεχίζεται με τον συγγραφέα Δημοσθένη Παπαμάρκο στον ρόλο του συντονιστή.  

Περισσότερα
Reading Club: The Conspiracy of Angels - Εικόνα