Λέσχη Ανάγνωσης: Περηφάνια και Προκατάληψη

Τον Δεκέμβριο η Λέσχη Ανάγνωσης του ΚΠΙΣΝ, με συντονιστή τον συγγραφέα Πάνο Τσίρο, συνεχίζεται. Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, οι βιβλιόφιλοι δίνουν και πάλι διαδικτυακό ραντεβού, από τις 18.30 ως τις 20.30, για να συζητήσουν το βιβλίο που διάβασαν κατά τη διάρκεια του μήνα που πέρασε. Η παρέα των αναγνωστών θα έχει και πάλι την ευκαιρία να μοιραστεί εμπειρίες, συναισθήματα και ιδέες, αλλά και να αναπτύξει φιλίες και να ανταλλάξει απόψεις, με αφετηρία το βιβλίο του μήνα.

Περισσότερα
Λέσχη Ανάγνωσης: Περηφάνια και Προκατάληψη  - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό βιβλίο | Γορίλλας στο φεγγάρι

Τον Δεκέμβριο, μια καινούργια Λέσχη Ανάγνωσης, αφιερωμένη στους εφήβους, ξεκινάει στο ΚΠΙΣΝ, με συντονίστρια τη συγγραφέα Στέλλα Κάσδαγλη. Το βιβλίο που αποτελεί αφορμή για την πρώτη συνάντηση της Λέσχης είναι της Ελένης Κατσαμά και έχει τον τίτλο «Γορίλλας στο φεγγάρι». 

Περισσότερα
Λέσχη Ανάγνωσης: Εφηβικό βιβλίο | Γορίλλας στο φεγγάρι - Εικόνα

Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Έξι στολίδια ταξιδεύουν

Τον Ιανουάριο, εγκαινιάζεται στο ΚΠΙΣΝ μια καινούργια Λέσχη Ανάγνωσης, αφιερωμένη στους μικρούς βιβλιόφιλους, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Τασούλα Επτακοίλη. Αφορμή για την πρώτη συνάντηση της Λέσχης είναι το βιβλίο Έξι στολίδια ταξιδεύουν του αγαπημένου παραμυθά, Ευγένιου Τριβιζά.

Περισσότερα
Λέσχη Ανάγνωσης: Παιδικό Βιβλίο | Έξι στολίδια ταξιδεύουν - Εικόνα