Μίσθωση Χώρων

Τον Μάρτιο του 2017, το ΚΠΙΣΝ ξεκίνησε τη μίσθωση χώρων για συνέδρια, πολιτιστικές, εταιρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, σε πολλαπλά εξωτερικά και εσωτερικά σημεία. Έκτοτε έχει φιλοξενήσει εκατοντάδες εκδηλώσεις τρίτων, συμπεριλαμβανομένων του TEDxAthens 2017 & 2018, του President's Meeting της IFLA (Διεθνής Ομοσπονδία Ενώσεων Βιβλιοθηκονόμων & Ιδρυμάτων), του 13ου Συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Κοινωνιολογικής Εταιρείας (ESA), του φιλανθρωπικού αγώνα No Finish Line, του Taste of Athens κ.ά.

Περισσότερα για τη διάθεση χώρων

Ανάπτυξη Σημείων Εστίασης

Το 2017, αναπτύχθηκαν και ξεκίνησαν τη λειτουργία τους πολλαπλά σημεία εστίασης μέσα στο ΚΠΙΣΝ, τα οποία λειτουργούν 365 ημέρες τον χρόνο.

Δείτε τα σημεία εστίασης

Υπηρεσία Στάθμευσης

Τον Σεπτέμβριο του 2017, ξεκίνησε η εμπορική λειτουργία του χώρου στάθμευσης του ΚΠΙΣΝ, με ορθολογική τιμολογιακή πολιτική για τους επισκέπτες και ειδική μέριμνα για τους εργαζομένους. Ο χώρος στάθμευσης διαθέτει 964 θέσεις σε 4 επίπεδα, 4 εισόδους και 4 εξόδους, και 7 αυτόματα μηχανήματα πληρωμής.

Μάθετε περισσότερα για το parking του ΚΠΙΣΝ

Υπηρεσία Ενοικίασης Ποδηλάτων

Τον Μάρτιο του 2017, ξεκίνησε η υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων του ΚΠΙΣΝ με 75 ποδήλατα για ενήλικες και παιδιά, σε πέντε διαφορετικούς σταθμούς. Το 2017, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 39.000 ενοικιάσεις, ενώ εγγράφηκαν πάνω από 13.500 χρήστες ποδηλάτων.

Περισσότερα για τα Ποδήλατα του ΚΠΙΣΝ

SNFCC Store

Τον Ιούνιο του 2017, ξεκίνησε η λειτουργία του πωλητηρίου του ΚΠΙΣΝ, SNFCC Store, το οποίο διαθέτει μια διαρκώς εμπλουτιζόμενη γκάμα χρηστικών αντικειμένων και δώρων, εμπνευσμένων από το ΚΠΙΣΝ, την ΕΒΕ, την ΕΛΣ και όχι μόνο.

Ηλεκτρονικό κατάστημα του SNFCC Store