Φωτογραφία από πάρτι χορού

Η αγαπημένη σειρά του Social Ballroom του ΚΠΙΣΝ επιστρέφει με μια βραδιά αφιερωμένη στο swing. Vintage γοητεία και απαράμιλλο στυλ κατακλύζουν την Αγορά με ένα ανοιχτό μάθημα Lindy Hop και χορευτικό show από τους Athens Boogie, ενώ η βραδιά θα κορυφωθεί σε ένα ξέφρενο πάρτι με ένα μοναδικό live από τους The Speakeasies Swing Band!

Ενώνοντας την ενέργεια και το πάθος τους για χορό σε μια διαφορετική, διασκεδαστική εμπειρία, η χορευτική ομάδα Athens Boogie μας συστήνει τις δημοφιλέστερες χορευτικές φιγούρες των δεκαετιών από το ‘20 έως το ‘50 και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε την κουλτούρα του swing.

Ο ρετρό ήχος των The Speakeasies Swing Band αναμειγνύει swing, jazz, και blues ρυθμούς. Από το 2010 που δημιουργήθηκαν, ταξιδεύουν σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, από την Μ. Βρετανία έως την Ταϊλάνδη. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Parov Stelar και Ray Collins, ενώ το 2017 συμμετείχαν στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση Homesickness Blues.

Με την ομάδα χορού Athens Boogie και τους The Speakeasies Swing Band

Φωτογραφία από swing μπάντα

Φωτογραφία από ομάδα που χορεύει swing

 

Σάββατο 06/07
20.30 - Μάθημα
21.30 - Συναυλία/Πάρτι

Ελεύθερη είσοδος

Δείτε ακόμα