Φωτογραφία από ασκούμενη που εκτελεί ασκήσεις

Όσο μένουμε σπίτι, αναζητούμε τρόπους για να βάλουμε την άσκηση στην καθημερινότητά μας. Το #snfccAtHome σας προσφέρει νέα διαδικτυακά προγράμματα άθλησης για να παραμείνετε δραστήριοι και να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας και στο σπίτι.

Το ΚΠΙΣΝ διοργανώνει ένα νέο διαδικτυακό πρόγραμμα άσκησης σχεδιασμένο για ενήλικες και άτομα 65+, με σκοπό να αναδείξει τα οφέλη της άσκησης στην πρόληψη, θεραπεία και αποκατάσταση της υγείας. Μέσα από ένα ειδικά διαμορφωμένο ασκησιολόγιο και με την καθοδήγηση εξειδικευμένων καθηγητών φυσικής αγωγής του τμήματος «Αθλητικής Αριστείας» Sports Excellence, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες βελτιώνουν τη φυσική τους κατάσταση, την κίνηση και τη σωματική λειτουργικότητά τους, ενώ παράλληλα, περιορίζουν συμπτώματα, όπως ο πόνος, το μη φυσιολογικό εύρος κίνησης, η δυσκολία και ανισορροπία στις κινήσεις.

Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

 

Για ενήλικες και άτομα 65+

Έως 100 συμμετοχές ανά μάθημα
Δωρεάν συμμετοχή με ηλεκτρονική προεγγραφή

Για όσους και όσες επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διαδραστικά είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική προεγγραφή.

 

Μπορείτε, επίσης, να παρακολουθείτε τα διαδικτυακά προγράμματα άθλησης live από το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, χωρίς περιορισμό θέσεων, στο snfcc.org/live.

Το ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ εντάσσεται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε ακόμα