Φωτογραφία του φεστιβαλ Schoolwave

Φέτος το καλοκαίρι, το Schoolwave κλείνει 15 χρόνια παρουσίας και επιστρέφει δυναμικά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Για τρεις μέρες μια καλοκαιρινή γιορτή στήνεται στο Ξέφωτο με πρωταγωνιστές 21 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία ξεχώρισαν μέσα από 113 συμμετοχές: Ars Goetia, Astrarot, Bad Lama, Blizs, Blue Hills, Cerberus, Crisis Call, Disoriented, Hypatia, Les Apelpistiques, Longshots, Meridian Blank, Mistaken, Prysma, Show Trial, Spell The Pain, Taj ΜΑΝXάλ, The Confusion, The Crashes, Γης Μαδιάμ, Γυμνασμένα Κορμιά.

Κάθε μέρα κλείνει με έναν special guest: Στις 05/07 τον Φοίβο Δεληβοριά, στις 06/07 τον Εισβολέα και στις 07/07 τον Leon of Athens.

Το Schoolwave είναι ένα μοναδικό στο είδος του μουσικό φεστιβάλ, το οποίο, από το 2005, διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα παρουσιάζοντας μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα. Ένα φεστιβάλ που τους δίνει την ευκαιρία στα παιδιά και στους νέους να παίξουν τη μουσική τους όπως την ονειρεύονται: πάνω σε μια μεγάλη σκηνή μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Schoolwave εδώ

Διοργάνωση: Δημιουργική Ομάδα Schooligans, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Περιφέρεια Αττικής

Μέγας Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

 

05-07/07 | 18.30 – 23.00

Ελεύθερη είσοδος 

* Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Δείτε ακόμα

Σάββατο 20/07, 21:00

Parklife: Μια συναυλία αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη

Περισσότερα