Family Backpacks: Our Members-only Exploration Begins! - Εικόνα

Έχεις το σακίδιο των εξερευνητών του ΚΠΙΣΝ; Θέλεις να  μάθεις πώς γίνεται να μετρήσεις το ύψος ενός δέντρου κοιτώντας κάτω από τα πόδια σου; Πώς είναι να είσαι ένας εξωγήινος που προσγειώνεται για πρώτη φορά στη Γη, μέσα στο ΚΠΙΣΝ; Αν ζούσες σε έναν Μεσογειακό Κήπο, ποιο θα ήταν το όνομά σου;

Μικροί και μεγάλοι ανακαλύπτουν μαζί το ΚΠΙΣΝ και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες και παιχνίδια για όλη την οικογένεια. 

Η περιήγηση ξεκινά από το Κέντρο Επισκεπτών και με οδηγό το Βιβλίο Εξερεύνησης που βρίσκεται μέσα στα σακίδια, οι συμμετέχοντες προσκαλούνται να περάσουν από διάφορα σημεία του ΚΠΙΣΝ, με στόχο να ολοκληρώσουν 10 ευφάνταστες αποστολές.

Προκαλούνται να παρατηρήσουν τις υφές των φυτών του Πάρκου, εξοικειώνονται με έννοιες όπως η βιωσιμότητα και η αρχιτεκτονική, σχεδιάζουν, μετρούν αποστάσεις και καλλιεργούν τη φαντασία τους μέσα από γρίφους και παιχνίδια.

Ένα παράσημο περιμένει κάθε παιδί της οικογένειας μετά την ολοκλήρωση των αποστολών μας!

Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, εικαστικός

 

Σάββατο 06/5 |  11:00-13:30

Σημείο συνάντησης: Κέντρο Επισκεπτών

Έως 20 συμμετοχές – 10 παιδιά (7 έως 12 ετών) και 10 συνοδοί

Μόνο για Μέλη

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους τo δικό τους Σακίδιο για Οικογένειες. Για όσους δεν το έχουν προμηθευτεί, τα σακίδια θα διατίθενται προς αγορά επί τόπου την ημέρα της εκδήλωσης.

Τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ απολαμβάνουν 10% έκπτωση στην αγορά του σακιδίου.

Κόστος σακιδίων με έκπτωση για τα Μέλη:

  • Περιηγητές €9 (από €10)
  • Ερευνητές €22,5 (από €25)

Δείτε ακόμα