Φωτογραφία από την ταινία κινουμένων σχεδίων Οι Απίθανοι

Αυτό που θέλουν τα παιδιά

Ο Ιούλιος του 2020 φέρνει στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ animated δημοφιλείς ήρωες, τους οποίους τα παιδιά δεν χορταίνουν να βλέπουν στη μεγάλη οθόνη. Από τους χαρωπούς Μπαμπούλες της Pixar μέχρι τον Βασιλιά των Λιονταριών, κι από τα ψηφιακά παιχνίδια που τόσο αγαπήθηκαν μέχρι την απίθανη ζωή του Mr. Incredible. Give the… kids what they want!   

Επιμέλεια προγράμματος: Ηλίας Φραγκούλης

 

Οι Απίθανοι 2/Incredibles 2 (2018): Υπόθεση

Μετά την επίσημη απαγόρευση της δράσης των υπερηρώων, ο Mr. Incredible και η Elastigirl προσγειώνονται στους ρόλους των νοικοκύρηδων γονιών και αντιμετωπίζουν με πίκρα την κοινή καθημερινότητά τους. Μέχρι τη στιγμή που ένας μυστηριώδης κροίσος προσφέρεται να τους επαναφέρει στο προσκήνιο ως σωτήρες της ανθρωπότητας. Η συνέχεια του καταπληκτικού φιλμ του 2004, που έγινε η τέταρτη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών στο είδος της! 

Σκηνοθεσία: Brad Bird
Προβολή με ελληνική μεταγλώττιση

 

Σάββατο 25/07 | 21.00

ΞΕΦΩΤΟ

*Προτείνεται οι επισκέπτες να έχουν μαζί τους εντομοαπωθητικό, ψάθα ή κάποιο ύφασμα για το έδαφος.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.

Δεν θα υπάρχει λίστα αναμονής. Σε περίπτωση που καλυφθεί η μέγιστη χωρητικότητα της υποδομής, δεν θα μπορούν να εισέρχονται νέοι επισκέπτες στο Ξέφωτο.

Δείτε ακόμα

Σάββατο 04/07, 21:00

Park Your Cinema Kids: Μπαμπούλες Πανεπιστημίου (2013)

Περισσότερα

Σάββατο 11/07, 21:00

Park Your Cinema Kids: Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (1994)

Περισσότερα