Εικαστικό με τον Μιχάλη Σαράντη, για την ξενάγηση του ΚΠΙΣΝ "Μια Βόλτα στο Πάρκο"

Σκηνοθετική Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Ξεναγός: Μιχάλης Σαράντης

 

Είτε γνωρίζετε ήδη το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος είτε όχι, η σειρά ξεναγήσεων «Μια Βόλτα στο Πάρκο» ρίχνει ένα διαφορετικό φως στο γνώριμο πια τοπίο.

Καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τον ρόλο του ξεναγού και συνοδεύουν τους επισκέπτες σε έναν περίπατο όπου η φύση, η ιστορία, η ποίηση και η προσωπική αφήγηση συνθέτουν μια διαφορετική κάθε φορά διαδρομή, με την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδος και δραματουργού Τζωρτζίνας Κακουδάκη.

Τον Νοέμβριο, τον ρόλο του ξεναγού αναλαμβάνει ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης και το 2015 τιμήθηκε με το Βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού «Δημήτρης Χορν».

Στο θέατρο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τους Νίκο Καραθάνο, Δημήτρη Καραντζά, Αιμίλιο Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Έχει συνεργαστεί επίσης με τους Νίκο Μαστοράκη, Δημήτρη Λιγνάδη, Βασίλη Παπαβασιλείου, Θωμά Μοσχόπουλο, Ζωή Χατζηαντωνίου και Λυδία Κονιόρδου. Πρόσφατες παραστάσεις στις οποίες έλαβε μέρος: ο Rob του Ευθύμη Φιλίππου, η Αντιγόνη του Σοφοκλή, οι Βρικόλακες του Ίψεν, το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του Σαίξπηρ και ο Αίαντας του Σοφοκλή.

 

Σάββατο 23/11 | 12.00, 13.00, 14.00

Έως 20 συμμετοχές ανά ξενάγηση

Ελεύθερη είσοδος με ηλεκτρονική προεγγραφή

Έναρξη προεγγραφής τη Δευτέρα 11/11 στις 12.00

Δείτε ακόμα

Κυριακή 03/11, 11:00

Φτιάχνουμε το δικό μας κομπόστ - επιλέγουμε το σωστό χώμα για τα φυτά μας

Περισσότερα

Παρασκευή 01/11, 16:00

Ξεναγήσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος

Περισσότερα