Εικαστικό για τη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ

Λόγω εκτάκτου προβλήματος υγείας της σοπράνο Αλεξίας Βουλγαρίδου, η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Μαρτίου συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ στο Κέντρο Πολιτισμού  Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Για την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτήριού σας, ισχύουν τα εξής:
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε on-line ή τηλεφωνικά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει κατόπιν επίσκεψής σας στα ταμεία (έως και 05/04)
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τραπεζική κάρτα, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα σας χωρίς να χρειαστεί κάποια ενέργεια εκ μέρους σας
•    Αν η αγορά πραγματοποιήθηκε από τα ταμεία της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39) είτε με τραπεζική κάρτα είτε με μετρητά, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει κατόπιν επίσκεψής σας στα ταμεία  (έως και 05/04)

 

Αλεξία Βουλγαρίδου, σοπράνο
Γιώργος Πέτρου, μουσική διεύθυνση
 

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ συναντά την παγκοσμίως καταξιωμένη σοπράνο Αλεξία Βουλγαρίδου και τον πολυβραβευμένο μαέστρο Γιώργο Πέτρου για μια διαδρομή σε τέσσερα θαυμαστά μουσικά έργα.

Έχοντας ήδη κατακτήσει τα μεγαλύτερα λυρικά θέατρα του κόσμου, η Αλεξία Βουλγαρίδου έρχεται στο ΚΠΙΣΝ, καλεσμένη της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, για να ερμηνεύσει τον εμβληματικό κύκλο τραγουδιών του Ρίχαρντ Στράους, Τα τέσσερα τελευταία τραγούδια.

Ο κύκλος του Ρίχαρντ Στράους θα πλαισιωθεί από τρία ακόμη αριστουργήματα, που στο σύνολό τους αποτελούν τον απόηχο του 19ου αιώνα και σηματοδοτούν την απαρχή μιας καινούργιας μουσικής γλώσσας η οποία δεν κρύβει την αγάπη της για τον «ξεπερασμένο» λυρισμό.

Στη μουσική διεύθυνση θα βρίσκεται ο Γιώργος Πέτρου, πολυβραβευμένος μαέστρος με συνεχή διεθνή παρουσία, ακροβατώντας ανάμεσα στα ιμπρεσιονιστικά ηχοχρώματα του Ντεμπυσσύ ("Prélude à l' après midi d'un faune") και του Ραβέλ ("La valse") και στον ρομαντικό λυρισμό του Μάλερ ("Blumine") και του Στράους ("Vier letzte Lieder").

Με υπότιτλους στα Ελληνικά
 

 

Σε περίπτωση αναβολής ή ακύρωσης της εκδήλωσης λόγω μέτρων δημόσιας υγείας θα λάβετε ενημέρωση μέσω email. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ μέσω της ιστοσελίδας μας snfcc.org.

Δευτέρα 09/03 | 20.30

Για ηλικίες 6 ετών και άνω

Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 5€ (μειωμένο)

Μειωμένα εισιτήρια των 5€ δικαιούνται φοιτητές, άτομα ηλικίας 65+, παιδιά και νέοι 6-18 ετών, άνεργοι, ΑμεΑ με τον συνοδό τους, πολύτεκνοι και κάτοικοι του Δήμου Καλλιθέας. 

*Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 17/02 για τα Μέλη του ΚΠΙΣΝ (έως 400 θέσεις για Μέλη και καλεσμένο).

*Η προπώληση εισιτηρίων για το κοινό ξεκινά την Τρίτη 18/02.

Σημεία προπώλησης:

ηλεκτρονικά 
- ηλεκτρονικά στο site της Ticket Services: www.ticketservices.gr
- Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ταμείο ΕΛΣ)
- εκδοτήριο: Ticket Services (Πανεπιστημίου 39)
- τηλεφωνικά: 210 7234567 (Ticket Services)

Οι κάτοχοι μειωμένου εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης θα πρέπει να επιδείξουν ταυτότητα και το απαραίτητο δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα ανεργίας, κάρτα πολυτέκνου, έγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας, λογαριασμός ΔΕΚΟ για κατοίκους Καλλιθέας).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΠΙΣΝ στο 216 8091000.

Δείτε ακόμα

Κυριακή 15/03, 21:00

Ακύρωση: Jazz Chronicles - Koutsonanos & Gayer Duet

Περισσότερα

Κυριακή 29/03, 21:00

Ακύρωση: Jazz Chronicles - Μιχάλης Καταχανάς Quintet

Περισσότερα

Δευτέρα 30/03, 20:30

Ακύρωση: The Philip Glass Ensemble - Music in Eight Parts & Other Works

Περισσότερα